Ako obliecť polročné bábo s teplotou?
prosim o radu.
ako ho mam obliekat v case ked ma nas syn 6 mesacny teplotu 37,5-38-5? Momentalne ma oblecene body s teplackami, ale neviem ci je to dostatocne. Nechcem ho velmi obliekat, lebo ma pravdepodobne ekzem po tele, tak nech nie je prehriaty. Len vobec neviem ako ho obliect. Do toho sa este plazi po parketach studenych, ale snazim sa ho vzdy prelozit na koberec, v posteli ani na sedacke(nemame rozkladaciu) mi nevydrzi dlho. V byte mame cca 25 stupnov, vetram po etapach tu miestnost kde momentalne nie sme. Dakujem za kazdu radu. Je to moje prve dieta a prvykrat ma teplotu (pravdepodobne pojdu zubky, lebo crp vyslo negativne vcera u pedi)
Pozerám že si z BA, aj ja. Rozhodne stis kúrenie. Veď dnes je v BA takmer 11C. Fakt stačí 20-22 stupňov. Určite netreba viac
@tatehotna mas velmi teplo, moze sa dietatku zle dychat, staci 22-23 stupnov, na spanie 20 a zvlhcit vzduch.
Menej kúr na spánok by mala byť teplota v miestnosti 18stupnov podľa mňa nejakých 20-22stupnov úplne stačí a oblečený je ok
Podla nasej pediatricky je idealna teplota pre taketo male baby 23 C cez den a na noc min 21( zalezi aj v com spi), tiez som sa pytala ked mala dcera teplotu pri 6tej chorobe. . Tych 23 je takych ze sa ani neprehreje ani mu nie je zima
25 Stupňov je moc, znížila by som na 22-23 to je tak akurát a hlavne pre dieťa, ktoré sa veľa hýbe, čo sa týka oblečenia - body a tenké tepláky sú akurát
@patka06
@karamellova
@viikkki
@elizabet173
@pribinak
@dominka63
@pribinak
dakujem za radu ohladom toho co obliect a aku teplotu mat v byte. toto som nikdy nevedela. ja som pred tehu bola velky zmrzlos a teraz som furt povyzliekana co mi je extremne teplo, pripisujem to hormonom. maly je horkokrvny po tatinovi tak ho za beznych okolnosti moc neobliekam ani cez den ani v noci no nevedela som ako teraz ked ma teploty. Este raz dakujem vsetkym 🙏
@tatehotna nemas za co, vzdy je lepsie chladnejsie ako teplejsie, skore uzdravenie

Fuuu 25 C to je naozaj veľmi teplo a ani to nie je zdravé. Oblečený je podľa mna ok. Ponukaj mu veľa piť.