icon

Ako obliecť vo februári bábätko na cestu domov z pôrodnice?

9. dec 2022

Dobrý deň, chcela som sa opýtať vo februári mám rodiť a neviem ako mám bábätko obliecť keď pôjdeme z nemocnice, keďže pôjde vo vajíčku v ktorom má fusak. Nechcem aby mu bola zima alebo veľmi teplo. Za každú radu budem vďačná. Ďakujem

pribinak
•
9. dec 2022

Veď uvidis aké bude pocasie. Môže byt -10 ale aj + 10.
Tak ale rataj body s dlhým rukávom dupacky, alebo tenký overal a hrubý overal, potrebuješ fusak do vajca a deku, rukavičky, ponozticky, tenkú a hrubú ciapocku

sono2
•
9. dec 2022

Počítam že pôjde trošku po vzduchu do auta.
Moja decembrova mala dupačky overal tenší vo vajíčku fusak. To stačí ved to ja ani viac nedá obliecť a čiapku

aliaray1
•
9. dec 2022

Ahoj, za mna top su zavinovacie body na cvoky, alebo Lindex pyzamka s 2 zipsami (ini to nemaju), na to svetrik na gombiky/zips, capica, zateplene leginy, frote ponozky, capacky, nemocnicna zavinovacka.

mamula20
•
Odpoveď bola odstránená
•
lasoli
•
10. dec 2022

my sme a i dusak nemali bo vajicku ,bi fenruari nam stacila ciaoka ,body dupacky,tenky sveter.

tinkavvv
•
10. dec 2022

Do vajicka urcite neobliekat hrube overaly. Staci napzaj jedna vrstva zakladna + druha teplejsia vrstva (overal teplakovy, flisovy). Do autosedacky deku na to urcenu a zvrchu este zakryt.

jesenzima
•
10. dec 2022

Mu sme našim obliekli bodycko a svetrík, čiapku prikryli hrubými dekami a šup do auta. Tam sme tie deky dali dole, ostali vo svetri...

janka_266
•
10. dec 2022

Môj mal vo februári body, dupacky, čiapku, a zimnú zavinovacku vo vajci

kitycat
•
10. dec 2022

Ja som za overalcek, pod to body s dlhym rukavom.
Lindex overaly su krasne, ale nemaju nohy a my sme dostali a furt sa mu zosuvhuje ponožka a mňa ide slak trafit 😂 ale obcas oblrciem lebo je krasne. Urcite capicku, my sme mali, ale bola velka, nastastie bolo teplo a bol v takom hrubsom overale s kapucnou.

A snad sa pri tom neopotis ako ja, ked som ho obkiekala na cestu domov 🙈

panda21
•
10. dec 2022

Hlavne do vajíčka neobliekat hrubé overali, bundy.. Ani do pokračovacie sedačky. Body, pančuchy, svetrik, teplaciky, zakryť dekou. A doprovod keď pôjde pre teba, nech dostatočne vykúri auto. Keď oblecies moc hrubo, nedotiahnes pásy a dieťa môže vyletieť..

lasoli
•
10. dec 2022

my sme mali taky ten prechodny oberal,deckovy.

elis248
•
10. dec 2022

Synčeka som obliekla do bodyčka s dlhým rukávom, tepláčky, ponožky, pyžamkový overal, čiapka a do fusaka vo vajíčku. Ešte bol vo fusaku prikrytý dekou a mal tam príjemne teplúčko. Hrubý overal/kombinézu som nedávala, v tom bol úplne utopený a bolo mu to nepohodlné.