icon

Ako obliekať deti?

5. okt 2022

ahojte kosicke mamicky ako obliekate deti? Rano ked ideme do skolky zima a poobede teplo a neviem ci neobliekam nalahko dieta..davate na svoje deticky uz tielko, pancusky?

evica17
•
5. okt 2022

Tak ako seba, ty máš pacusky,tielko ?

lily14
•
5. okt 2022

Záleží aj od veku či rok či 10

ikissedagirl
•
5. okt 2022

mam dve deti a kazde obliekam inak. kazde tak, aby mu bolo akurat. vrstvy, ktore moze vyzliekat, ked sa cez den otepli. neexistuje jeden univerzalny navod na vsetky deti :D

autor
•
5. okt 2022

3 ma....ja sa len pytam ako obiekate svoje...lebo uz vidim pletene ciapky na detickach a ci nebodaj aj pancusky a tielko uz davate

lasoli
•
5. okt 2022

tielko ano,mam aj ja a pancuchy este nie
ciapku rano,poobede nie a maju tenke bundy,nie take tie hrubsie jesenne

nikpa
•
5. okt 2022

Tielko, tričko s dlhým rukávom. Takto ho nechám potom aj v triede. Na cestu mu dám ešte mikinu a softshellovu bundu. Keď je moc chladno ráno tak aj vestu na to ale tu potom beriem domov, lebo okolo 11h keď chodia von by mu aj v bunde aj vo veste bolo teplo. Tepláky bez pančuch zatiaľ a tenká čapica.

januska12323
•
5. okt 2022

Veď predsa závisí od teploty, vetra, dažďa či je otužilec alebo zimomravy atď.

andrea_prestastna
•
5. okt 2022

Moj 6r syn ma rano o 7mej ked je 6stupnov teplaky kratke tricko a mikinu , tenku ciapku, v ruke nepremokavu tenku bundu a celorocky,, kebyze ho oblecem do triedy ze tielko a dlhy rukav tak sa vyzlece, ved v triede je teplo ked idu na prechadzku rano v skolke je nuteny si dat bundu ale nezapina sa
od narodenia miluje chlad a otuzovanie , je zdravy jak repa okrem ockovania horucky nikdy nemal

marianarem
•
5. okt 2022

Ja davam tolko vrstiev co sebe, pripadne aj trochu menej, lebo ja som zimomrava. Cize ziadne tielko, ziadne pancuchy, normalne gate, tricko, tenky sveter a flisovu bundu.

zapalkazapalkova
•
5. okt 2022

Teplaky (teraz tenke lebo je okolo 15-17 stupnov) dlhe tricko, tenka mikina a jesenna zateplena bunda a tensia ciapka. A dnes plakal, ze mu bolo v skolke teplo, takze davam kratke tricko.

saxana000
•
5. okt 2022

Tielko nosi uz 2 tyzden.na to tricko s dlhym rukavom mikinu a bundu ked idu von ma obidve ked ideme domov davam len bundu bez mikiny.tenka ciapka na hlavu.pancusky ma do triedy a na to suknicku na von ma aj teplaky na pancuchach ale to len ked je cca do 15 stupnov cez den max.pri 18-19 ide len v hrubsich leginach.

faery
•
5. okt 2022

rano: tielko (to zvykol nosievat stale okrem leta a dni ked bolo horuco), na to tenke tricko s dlhym rukavom (v skolke ma nahradne s kratkym, ak by mu bolo priteplo alebo hrubsie s dlhym, ak by zase pre zmenu bolo chladno), na to mikinu (nezateplenu, taku "teplakovu"), a tenku nepremokavu vetrovku (poobede ak nefuka, tak ide domov len v tej mikinke), ciapku tenku, dnes si vypytal aj tenky nakrcnik, lebo "fukalo" (ale skutocny zamer bol, ze sa s kamaratmi hraju na dvore na ninjov :D), nohavice alebo teplaky tensie, bez pancuch. a ked chodia zo skolky okolo obeda von - tak mi vravel, ze mal oblecenu len mikinku.

tani777
•
6. okt 2022

Moja ma 5,vybera si sama,co si oblecie..je neskutocne otuzila,ja by som davno zamrzla v jej obleceni 😁 byvame sice v presove,ale pocasie je priblizne rovnake,mozno menej fuka 🙈 ale teda nosi saty s dlhym rukavom,pancuchy,teply sveter...bundu nan este nechce...nechavam ju tak,ona uz vie,ci jej je zima..a veru bola taka,aj ked mala 3 roky,stale sme bojovali s obliekanim,ja som jej chcela dat viac vrstiev,ona kricala,ze nechce..
Takze takto..riad sa dietatom,neries ine deti 🙂