icon

Ako riešiť obuv pre deti partnera?

Včera o 11:06

Každé dva týždne ku nám chodia deti môjho priateľa ,ich mama ma dostatočne množstvo finan.prostriedkov v piatok ideme deti vyzdvihnúť a v nedeľu ich odovzdávame nazad .
U nás majú chlapci oblečenie ktoré kupujeme my veľký problém je ale obuv chlapcov 🫣 viem,že chlapci hrajú futbal,stvárajú ine hry ako dievčatá ,ale niečo je už podľa mňa cez čiaru ..
Keď som chcela topánky hodiť do koša matka mi odkázala ,že to sú obľúbené topánky deti a ak si ich chcú obuť a ďalej nosiť tak ona im zakazovať nebude 🫣..poslali by ste deti v takejto obuvi do školy ,k otcovi ,alebo som len prehnaná a robím veľký cirkus ??
Veď toto nieje zdravé pre deti ich nohy .
Evidentne im mamina kupuje veľké čísla topánok .
Poprosím o názor

Ako riešiť obuv pre deti partnera?
autor
Včera o 13:10
@anonym_7454dd

@simca06022011 vieš ako stihnú zodrať 1 topánku viac ? Môj syn na kolobežke nové topánky takto zničí za 2-3 mesiace

@anonym_7454dd áno viem a preto nieje problém kúpiť aj u otca topánky a evidentne normálne číslo keďže tu je viac menej problém asi len jedna topánka (šúchanie možno o číslo väčšie ) preto sme kúpili nové a decká si ich mohli vziať normálne domov a pre zdravú chôdzu chcel otec tieto vyhodiť .

autor
Včera o 13:12
@anonym_10fb1b

najskôr si ich mohla troška obúchať o nejaký strom.
Vyzerajú OK. Nechaj to na ich matku, nestaraj sa, nie si rodič.

@anonym_10fb1b preboha to ma trápi najmenej že sú zaprášené …ide o to ,že sú nevhodne na nosenie

rozculena
Včera o 13:13
@anonym_autor

@baboobchod áno decká sú veľmi rozumne ,ale ich mamina (naozaj nemám problém na ňu útočiť ) ma trochu problém uchovávať nepotrebné veci nevyhodila by ich a decká by ich vzali zasa do školy a už žiaľ 2 x prišla výzva ,že deti chodia do privátnej školy špinavé 😪)

@anonym_autor tá výzva matke neprišla? Iba tebe?

amalka07
Včera o 13:13

Ja nevidím dôvod sa nejako veľmi rozhorčovať nad touto situáciou. Tvoj partner je ich rodič rovnako ako mama tak nech im kľudne kúpi nové topánky. Keď mohli u vás nosiť topánky kúpené mamou tak môžu aj u nej niečo kúpené vami. A vyriešené. No v živote by som nevýhodná niečo, čo som nekúpila ja. Veď to je akoby som strážila deti nejakej kamarátke a vyhodila by som veci od nej. To je pre mňa proste no go. Nech u vás kľudne majú topánky iné, ale veci od matky nerieš, poprípade ju maximálne upozornite, že ste chlapcom kúpili nové a tieto by mohla vyhodiť, keďže sú zodraté

autor
Včera o 13:16
@anonym_f3eb0d

@simca06022011 Moj syn je napr. taky, ze stale dovlecie od deda nejaku pomaly "povojnovu" obuv, ze "aha, mami ake super topanky, to budem mat na dvor, to nosil este ten a ten ujo, stryko ..." , jemu vobec nevadi ked to je znicene, vydrate, derave, vsetko ponosi, znosí, skoda vyhodit, vsetko sa este da...no on je fakt tazky "retro styl". Nie kazdy je taky. Ale on napr. ano. Takze pre neho taketo podrazky fakt v pohode. Ako samozrejme len na von (aj ked on by kludne zobral aj inde) ale to uz mu fakt nedovolim 🙂

@anonym_f3eb0d 😂milujem toto u deti ,tuto voľnosť a prirodzenosť ,problém mame žiaľ v niečom inom 😔..decká chodia do privátnej školy kde je smotánka a pani učiteľka už mala dva x poznámku na čistotu našich chlapcov 😪,že chodia nevhodne oblečené a žiaľ aj maminky sú tam ako z katalógu a decká v triede tiež tak to nás fakt série ,keď pani učiteľka takéto niečo povie 😔

autor
Včera o 13:22
@anonym_364f6a

Urobila by som to tak - po dohode s ich otcom, že by som im kúpila nové topánky a nechala ich u vás, teda nosili by ich vtedy, keď budú u vás. V týchto starých by odišli domov. Ak ich mama nechce vyhodiť.

Páči sa mi, ako niektoré komentujúce chceli stoj čo stoj do teba rýpať, ale nevyšlo 😀

@anonym_364f6a pani učiteľka už mala viac x poznámky na oblečenie deti a to naserie riadne 😔hlavne ak sa mamina rozhodla odsťahovať sa hodinu cesty ďalej od otca ,lebo deti porodila a do posty na mobil chodia správy ako nevhodne sú decká oblečené a hrozí im vylúčenie zo súkromnej školy 😪..

simca06022011
@anonym_f3eb0d

@simca06022011 Moj syn je napr. taky, ze stale dovlecie od deda nejaku pomaly "povojnovu" obuv, ze "aha, mami ake super topanky, to budem mat na dvor, to nosil este ten a ten ujo, stryko ..." , jemu vobec nevadi ked to je znicene, vydrate, derave, vsetko ponosi, znosí, skoda vyhodit, vsetko sa este da...no on je fakt tazky "retro styl". Nie kazdy je taky. Ale on napr. ano. Takze pre neho taketo podrazky fakt v pohode. Ako samozrejme len na von (aj ked on by kludne zobral aj inde) ale to uz mu fakt nedovolim 🙂

@anonym_f3eb0d to chapem, tiez sme si rozne retro oblecko nosili, ale mne je zdravie noh na rpvom mieste a vydrata topanka, jedna ina ako druha, fakt nie je v hodna na chodenie podla mna. Ako sa tu pise, ak to vyderie pri nejakej specifickej cinnosti, tak na TU cinnost by som tie topanky nechala (ciez napr na kolobezuku), ale inde by chodilo dieta v neposkodenych topankach. Ved ani auto nenechame ist na jednej vydratej pneumatike...

anonym_6b01ba
@anonym_autor

@anonym_6b01ba vieš ako ?? Mám veľmi rozumného partnera 🫣ten si našiel cestu aj k mojej skoro 20ročnej dcérke 😅 čo ľahké naozaj nebolo .
môjho partnera dočerta nie a nie nahnevať s úplným kľudom rieši chlapcov a aj ich mamu ..ja chlapcov ľúbim ako svojich ,špinavé veci neriešim ,sú to chalani ,ale ak niekto na deti povie,že sú ako socky ,tak to už vybuchnem 😔a nedovolím aby na nich ukazovali prstom že nosia rozbité topánky ,lebo žiaľ ich mamina ich posiela do privátnej školy (financie naozaj niesu problém mamina je z hornej vrstvy) ale oblečie chlapcov bez spodného trička ) a učiteľka povie poznámku o čistote tak to už naozaj naserie a zamrzí

@anonym_autor ďakujem veľmi pekne za odpoveď. To je skvelé že máš takého partnera, ty mi tiež pripadáš, že si veľmi rozumná. Máš taký rozvážny štýl písania s citlivosťou k téme. Ja si akosi neviem nájsť k tým dievčatám cestu, tá staršia, čo je v puberte teraz, tak naschvál robí prieky. Snažím sa ju pochopiť ale sťahuje aj tú mladšiu. Môj partner mi povedal, že keď chcem s ním byť, musím jeho deti mať viac rada, než jeho a že mám ich prijať za svoje a mať rada ako svoje. Neviem, ale tá veta mi príde veľmi nešťastne formulovaná.

danielahamar
Včera o 13:23

Ak staré topánky kúpi otec, môže s nimi robiť čo chce. Ak kúpilaa mama, tak jej ich nabalte. Úplne jednoduché a otázne je, či chcete aby mali nové topánky obuté aj u mamy

autor
Včera o 13:23
@rozculena

@anonym_autor tá výzva matke neprišla? Iba tebe?

@rozculena prišla obom rodičom ,matka potom plakala do telefónu ,že decká chcú vylúčiť zo školy 😪smutne

rozculena
Včera o 13:25
@anonym_autor

@rozculena prišla obom rodičom ,matka potom plakala do telefónu ,že decká chcú vylúčiť zo školy 😪smutne

@anonym_autor prečo reve,keď je príčinou ona? Od vás nech chodia do školy poriadne obutí aj oblečení,od nej nech chodia tak,ako ona uzná za vhodné.Keď ich vylúčia,bude to jej. chyba.
Nech to rieši otec s matkou,ty sa do toho nestaraj.

autor
Včera o 13:29
@anonym_6b01ba

@anonym_autor ďakujem veľmi pekne za odpoveď. To je skvelé že máš takého partnera, ty mi tiež pripadáš, že si veľmi rozumná. Máš taký rozvážny štýl písania s citlivosťou k téme. Ja si akosi neviem nájsť k tým dievčatám cestu, tá staršia, čo je v puberte teraz, tak naschvál robí prieky. Snažím sa ju pochopiť ale sťahuje aj tú mladšiu. Môj partner mi povedal, že keď chcem s ním byť, musím jeho deti mať viac rada, než jeho a že mám ich prijať za svoje a mať rada ako svoje. Neviem, ale tá veta mi príde veľmi nešťastne formulovaná.

@anonym_6b01ba ani nevieš ako ta cítim a rozumiem ti 🫣moja dcerka žije s otcom po našom rozchode ja stym nemám žiadny problém ,ale to ako si moja dcerka našla cestu k môjmu partnerovi dodnes nechápem 🤪 a ešte sa ho s kľudom partizána spýta : ako môžeš žiť s mojou mamou v klude 😂😅.. môj partner naozaj nehadze špinu na ex ,rozprávajú sa spolu úplne normálne ,ale problém je naozaj obuv a oblečenie ,lebo to mamina delí na dve strany (bohatá smotánka kam decká musia chodiť ako z katalógu a druha strana škola a keď idú zo školy vtedy im dáva slobodu a voľnosť napriek tomu že v privátnej skole sú pod dozorom 😪)

autor
Včera o 13:30
@rozculena

@anonym_autor prečo reve,keď je príčinou ona? Od vás nech chodia do školy poriadne obutí aj oblečení,od nej nech chodia tak,ako ona uzná za vhodné.Keď ich vylúčia,bude to jej. chyba.
Nech to rieši otec s matkou,ty sa do toho nestaraj.

@rozculena lebo sa zľakla že to pani učiteľka mysli vážne a ona zostane v hanbe tam kde byva .

autor
Včera o 13:33
@danielahamar

Ak staré topánky kúpi otec, môže s nimi robiť čo chce. Ak kúpilaa mama, tak jej ich nabalte. Úplne jednoduché a otázne je, či chcete aby mali nové topánky obuté aj u mamy

@danielahamar samozrejme si chlapci vzali nové topánky hneď na nohu a v nedeľu domov a staré sme preto chceli vyhodiť (kus za kus ) problém je že ak by sa zabalili ona by ich nevyhodila ,ale nechala deti ďalej nosiť do školy 😪 a my tieto topánky považujeme už za nezdravé ,preto sa otec rozhodol že nedovolí aby ich deti ďalej nosili .

anonym_a2182f
Včera o 13:34

@anonym_autor za mňa si super macocha, moje deti k otcovi už 10 rokov berú všetko oblečenie z domu, vrátane všetkej kozmetiky, otec nieje schopný kúpiť nič, a to zarába nadštandardne.

anonym_6c2693
Včera o 13:41
@anonym_autor

@anonym_364f6a pani učiteľka už mala viac x poznámky na oblečenie deti a to naserie riadne 😔hlavne ak sa mamina rozhodla odsťahovať sa hodinu cesty ďalej od otca ,lebo deti porodila a do posty na mobil chodia správy ako nevhodne sú decká oblečené a hrozí im vylúčenie zo súkromnej školy 😪..

@anonym_autor takže v prvom rade nech si otec detí pohovorí s učiteľkou, že on ich vedie k čistote tela aj oblečenia, obuv im bez problémov tiež kúpi podľa potreby novú, ale naozaj nemože e nevie ovplyvniť konanie matky. úplne v kľude jasne a stručne, s poznámkou že nejde o kydanie na exmanželku, ale reálny stav.
s deťmi si pekne pohovorte, aby do školy, kde je vyžadovaná nejaká úroveň obliekania a obúvania , chodili v čistom a neodratom. že je to aj ich vizitka, ako sa prezentujú. že nejde o drahé a značkové veci, ale stav a uroveň.
zodraté veci jej vráťte, matke detí, ak ste ich nekupovali vy, vy deťom kúpte čo treba a učte ich používať , motivujte ich ako im to sekne, akí sú super keď su v čistom a nepoškodenom, že nie drahé veci sú top, ale čisté a slušné. výchova je potrebná aj od vás.

zmrzlinka2021
Včera o 13:46
@anonym_autor

@anonym_autor

Ale prečo to riešiš ty? Sú to záležitosti ich rodiny. Teba sa to absolútne netyka

zmrzlinka2021
Včera o 13:47
@anonym_a2182f

@anonym_autor za mňa si super macocha, moje deti k otcovi už 10 rokov berú všetko oblečenie z domu, vrátane všetkej kozmetiky, otec nieje schopný kúpiť nič, a to zarába nadštandardne.

@anonym_a2182f ona nie je macocha keďže matka detí žije a muž nie je vdovec a autorka je jeho priateľka.

sense
Včera o 13:56

Áno topánka je evidentné zodratá. Vieš čo kúpila by som nové, a tieto in zabalila domov alebo nech si ich obuju na cestu domov , keď to matka chce. Nevyjadrovala by som ich, načo robiť rozbroje. Ale ani by som o Tom nezakladali tému. Moja malá tiež obľúbené topánky a nechcela ich vyhodiť, tak sme kúpili rovnaké len nové a bolo po starosti

autor
Včera o 13:59
@anonym_6b01ba

@anonym_6b01ba ja mám pocit ,že naše decká mame obaja rovnako radi ,moja je už dospelá ,ale som veľmi šťastná že sa na problémy ktoré stvára ako na bežiacom pase 😂🫣pýta práve môjho priateľa a spolu riešia veci ktoré mama policajt a ocko u ktorého byva bez pravidiel 🥴pomáha riešiť práve môj partner a som mu zato veľmi vďačná .
Ja zasa ľúbim jeho deti a boli ma ak im niekto ubližuje 😪vtedy mám chuť nabehnúť do tej privátnej školy a narobiť tam poriadok ,ale vždy sa radšej stiahnem a nechám to na rodičov .
Viem ,že to ľahké mať s babami nebudeš mať ,hlavne teraz v čase puberty ,vtedy musí byt otec autorita a ty hlavne tá ktorá ma ich otca rada a im nechceš nahradiť ich matku ,ale nejaké hranice napriektomu byt musia .
Držím vám palce

aurora33
Včera o 14:05
@anonym_autor

@anonym_6b01ba ja mám pocit ,že naše decká mame obaja rovnako radi ,moja je už dospelá ,ale som veľmi šťastná že sa na problémy ktoré stvára ako na bežiacom pase 😂🫣pýta práve môjho priateľa a spolu riešia veci ktoré mama policajt a ocko u ktorého byva bez pravidiel 🥴pomáha riešiť práve môj partner a som mu zato veľmi vďačná .
Ja zasa ľúbim jeho deti a boli ma ak im niekto ubližuje 😪vtedy mám chuť nabehnúť do tej privátnej školy a narobiť tam poriadok ,ale vždy sa radšej stiahnem a nechám to na rodičov .
Viem ,že to ľahké mať s babami nebudeš mať ,hlavne teraz v čase puberty ,vtedy musí byt otec autorita a ty hlavne tá ktorá ma ich otca rada a im nechceš nahradiť ich matku ,ale nejaké hranice napriektomu byt musia .
Držím vám palce

@anonym_autor prečo máš chuť nabehnúť do tej privátnej skoly? Vsak ak partnerovi deti tam chodia ako socky, tak nech to škola riesi. Za mňa je to fajn. Mozno sa ich matka zobudí. Tie topanky su úplne otrasne.

anonym_5ae0f7
Včera o 14:06

@anonym_autor nečitala som celú diskusiu, reagujem na úvodný príspevok.
Ak píšeš o chlapcoch, takže predpokladám dvoch - dvojičky, alebo blízko pri sebe?
Tá fotka vyzerá, že sú topánky z dvoch rozdielnych párov. Jedna je väčšia a zablatená, druhá je menšia a viac zošľapaná. Ak skutočne ide o obuv len 1 dieťaťa treba riešiť ortopéda, nie je normálne tak nerovnomerne vydrať topánky.
Ak matka kúpila topánky a neželá si, aby ste ich vyhodili, tak ich treba poslať domov. Deti si rýchlo obľúbia nové a určite im aj vyrastie noha, takže nehrozí, že ich budú nosiť ešte ďalšie 2 roky.
Ako z obrázku mám posúdiť, že topánky boli príliš veľké neviem, ale vo veľkých topánkach by si chlapci futbal určite nezahrali, lebo by sa im pri behu vyzúvali.
Trošku uber drámy, o čo ti v skutočnosti ide? Ukazať matke detí, že je neschopná a ty si lepšia?

autor
Včera o 14:06
@anonym_a2182f

@anonym_a2182f u nás vládnu dva svety 🤪mama finančne zabezpečená dedičstvo ,privátne školy a otec bežný štandard ale nemá problém chlapcov čisto obliecť a vychovávať a učiť ako slušne jesť za stolom a chodiť čisto do školy .niesom ich macocha,som pre nich otcova priateľka ,nenútim ich do ničoho volajú ma menom občas k tomu pridajú mama 😅na čo im poviem,že mamu majú zasa keď ich posadime nazad do auta nech si moc nezvykajú 😂že ich nechám vyhrať Uno keď budú hrať na mňa ksichtiky 🥰sú to vtierky vedia sa dostať človeku hlboko do srdca.

autor
Včera o 14:15
@anonym_5ae0f7

@anonym_autor nečitala som celú diskusiu, reagujem na úvodný príspevok.
Ak píšeš o chlapcoch, takže predpokladám dvoch - dvojičky, alebo blízko pri sebe?
Tá fotka vyzerá, že sú topánky z dvoch rozdielnych párov. Jedna je väčšia a zablatená, druhá je menšia a viac zošľapaná. Ak skutočne ide o obuv len 1 dieťaťa treba riešiť ortopéda, nie je normálne tak nerovnomerne vydrať topánky.
Ak matka kúpila topánky a neželá si, aby ste ich vyhodili, tak ich treba poslať domov. Deti si rýchlo obľúbia nové a určite im aj vyrastie noha, takže nehrozí, že ich budú nosiť ešte ďalšie 2 roky.
Ako z obrázku mám posúdiť, že topánky boli príliš veľké neviem, ale vo veľkých topánkach by si chlapci futbal určite nezahrali, lebo by sa im pri behu vyzúvali.
Trošku uber drámy, o čo ti v skutočnosti ide? Ukazať matke detí, že je neschopná a ty si lepšia?

@anonym_5ae0f7 jedna sa o topánky jedného dieťaťa .ano sú to dvojičky a žiaľ mamina kupuje bežne topánky väčšie a práve tu je vidieť ,že dieťa evidentne nohu v topánke nemalo správnu veľkosť (neviem ako dhé obdobie dieťa topánky nosilo) nie nejde mi o to dokázať že matka je zlá a ja som tá lepšia ,pýtam sa na názor mamičiek chlapcov ci sú tieto topánky ok alebo nie ! Ide otcovi viac menej len o to,že škola písala upozornenie,že oblečenie deti je nevhodné tak sme to chceli riešiť takýmto spôsobom staré nevjodne vyhodiť,nové kúpiť sat deťom normálne k mame domov decká topánky samé vybrali tak by to malo byt ok,ale mamina si žiaľ potrebuje kopnúť a spomenúť mňa ,a ak škola napíše poznámku tak potom plače do telefónu 😪. Tému som založila práve preto aby som si vypočula názor aj iných maminiek chlapcov a nie preto aby som kritizovala ich mamu .

aurora33
Včera o 14:16
@anonym_autor

@anonym_a2182f u nás vládnu dva svety 🤪mama finančne zabezpečená dedičstvo ,privátne školy a otec bežný štandard ale nemá problém chlapcov čisto obliecť a vychovávať a učiť ako slušne jesť za stolom a chodiť čisto do školy .niesom ich macocha,som pre nich otcova priateľka ,nenútim ich do ničoho volajú ma menom občas k tomu pridajú mama 😅na čo im poviem,že mamu majú zasa keď ich posadime nazad do auta nech si moc nezvykajú 😂že ich nechám vyhrať Uno keď budú hrať na mňa ksichtiky 🥰sú to vtierky vedia sa dostať človeku hlboko do srdca.

@anonym_autor aha, jasne, rozumiem. Tu sa žiarli na bohatú matku.

autor
Včera o 14:17
@aurora33

@anonym_autor prečo máš chuť nabehnúť do tej privátnej skoly? Vsak ak partnerovi deti tam chodia ako socky, tak nech to škola riesi. Za mňa je to fajn. Mozno sa ich matka zobudí. Tie topanky su úplne otrasne.

@aurora33 bolo to obrazne povedané ..ja sedím b aute keď otec s matkou idú na pohovor do školy .bolo to povedané obrazne ,lebo to zamrzí ,ak niekto medzi rečou spomenie že deti chodia neupravené a špinavé do školy ..

autor
Včera o 14:27
@anonym_6c2693

@anonym_autor takže v prvom rade nech si otec detí pohovorí s učiteľkou, že on ich vedie k čistote tela aj oblečenia, obuv im bez problémov tiež kúpi podľa potreby novú, ale naozaj nemože e nevie ovplyvniť konanie matky. úplne v kľude jasne a stručne, s poznámkou že nejde o kydanie na exmanželku, ale reálny stav.
s deťmi si pekne pohovorte, aby do školy, kde je vyžadovaná nejaká úroveň obliekania a obúvania , chodili v čistom a neodratom. že je to aj ich vizitka, ako sa prezentujú. že nejde o drahé a značkové veci, ale stav a uroveň.
zodraté veci jej vráťte, matke detí, ak ste ich nekupovali vy, vy deťom kúpte čo treba a učte ich používať , motivujte ich ako im to sekne, akí sú super keď su v čistom a nepoškodenom, že nie drahé veci sú top, ale čisté a slušné. výchova je potrebná aj od vás.

@anonym_6c2693 Dakujem áno presne takto sa to snažíme robiť ,ale je to boj proti prúdu 😪 keďže ku nám chodia len na dva víkendy v mesiaci a teraz dva týždne prázdniny .
Ide o školský poriadok a chlapci trpia keď sa tam evidentne dodržiava súkromná škola a maminky a decká tam chodia ako z katalógu 🥴a potom vidíš ako nás chlapec ide do školy v dievcenskych elastických legínoch s HMlen preto že dobre sedia a sú pohodlne 🫣alebo prvý školský deň ide dieťa do školy naozaj v montérkach do prvej triedy keď ostatné decká majú košele a rifle ?? To zabolí ,hlavne tie poznámky od učiteľky a čo ma potom otec robiť keď byva hodinu cesty ďaleko ?? Len to tak nechať a nevšímať si reči ktoré sa šíria ?

anonym_5ae0f7
Včera o 14:35
@anonym_autor

@anonym_5ae0f7 jedna sa o topánky jedného dieťaťa .ano sú to dvojičky a žiaľ mamina kupuje bežne topánky väčšie a práve tu je vidieť ,že dieťa evidentne nohu v topánke nemalo správnu veľkosť (neviem ako dhé obdobie dieťa topánky nosilo) nie nejde mi o to dokázať že matka je zlá a ja som tá lepšia ,pýtam sa na názor mamičiek chlapcov ci sú tieto topánky ok alebo nie ! Ide otcovi viac menej len o to,že škola písala upozornenie,že oblečenie deti je nevhodné tak sme to chceli riešiť takýmto spôsobom staré nevjodne vyhodiť,nové kúpiť sat deťom normálne k mame domov decká topánky samé vybrali tak by to malo byt ok,ale mamina si žiaľ potrebuje kopnúť a spomenúť mňa ,a ak škola napíše poznámku tak potom plače do telefónu 😪. Tému som založila práve preto aby som si vypočula názor aj iných maminiek chlapcov a nie preto aby som kritizovala ich mamu .

@anonym_autor moj názor je, že tie topánky nosia obe deti, ak by tak strašne vyšuchal jednu a nie druhú by si určite niekto všimol, že má problémy s chôdzou. Topánky sa vždy kupujú o trochu väčšie, zvlášť deťom, tam musí jednoducho byť medzera, ak by boli príliš veľké, nedokázali by v tom chodiť a športovať. To píšem ako matka chlapca, keď píšeš, že chceš vyjadrenia matiek chlapcov. Či si ich matka potrebuje kopnúť do teba neviem posúdiť.
Veci, ktoré kúpi niekto iný bez jeho súhlasu zásadne nevyhadzujem, ak si ich chce vystaviť do police, tak je to jej vec. Obuv a odev cudzích detí tiež neriešim, na to majú rodičov, tí si to musia medzi sebou vydiskutovať.
Ak bude chlapcom hroziť vylúčenie zo súkromnej školy, lebo nedodržiavajú pravidlá týkajúce sa oblečenia a úpravy zovňajšku matka bude nútená to riešiť, ak odignoruje deti pôjdu do štátnej školy a tam nikto nebude riešiť, či majú vyleštené topánky, či predpísané nohavice.

autor
Včera o 14:42
@aurora33

@anonym_autor aha, jasne, rozumiem. Tu sa žiarli na bohatú matku.

@aurora33 áno závidím jej jej bohatstvo ,lebo ja mám stálu prácu a celkom pekne zarábam a platím si svoje autíčko na lízing ,dovolenku 1-2 x do roka .naozaj nemám potrebu mať jej peniaze .v normálnej škole by boli chlapci spokojnejší a nemuseli by riešiť poznámky na topánky ktoré nemajú na boku fajku 😳,ale kľudne beriem aj takýto názor na macochu ktorá rieši topánky

aurora33
Včera o 14:55
@anonym_autor

@aurora33 áno závidím jej jej bohatstvo ,lebo ja mám stálu prácu a celkom pekne zarábam a platím si svoje autíčko na lízing ,dovolenku 1-2 x do roka .naozaj nemám potrebu mať jej peniaze .v normálnej škole by boli chlapci spokojnejší a nemuseli by riešiť poznámky na topánky ktoré nemajú na boku fajku 😳,ale kľudne beriem aj takýto názor na macochu ktorá rieši topánky

@anonym_autor v obyčajnej škole sa toez riesi oblečenie. Akože sory, ale chodiť špinavý do skoly? To je hanba a je úplne jedno o akú školu ide.