icon

Ako riešiť obuv pre deti partnera?

Včera o 11:06

Každé dva týždne ku nám chodia deti môjho priateľa ,ich mama ma dostatočne množstvo finan.prostriedkov v piatok ideme deti vyzdvihnúť a v nedeľu ich odovzdávame nazad .
U nás majú chlapci oblečenie ktoré kupujeme my veľký problém je ale obuv chlapcov 🫣 viem,že chlapci hrajú futbal,stvárajú ine hry ako dievčatá ,ale niečo je už podľa mňa cez čiaru ..
Keď som chcela topánky hodiť do koša matka mi odkázala ,že to sú obľúbené topánky deti a ak si ich chcú obuť a ďalej nosiť tak ona im zakazovať nebude 🫣..poslali by ste deti v takejto obuvi do školy ,k otcovi ,alebo som len prehnaná a robím veľký cirkus ??
Veď toto nieje zdravé pre deti ich nohy .
Evidentne im mamina kupuje veľké čísla topánok .
Poprosím o názor

Ako riešiť obuv pre deti partnera?
Strana
z4
rozculena
Včera o 20:17
@anonym_autor

@rozculena chceš foto ? 🙁

@anonym_autor netreba,vyrobíš cez AI ako toto predchádzajúce.

autor
Včera o 21:19
@rozculena

@anonym_autor netreba,vyrobíš cez AI ako toto predchádzajúce.

@rozculena ty si celá AI ..čo už tvoj názor .

abbey1
Včera o 22:57

Ja mam tiež veľké pochybnosti o tomto príbehu. 🙂

autor
Dnes o 04:07
@abbey1

Ja mam tiež veľké pochybnosti o tomto príbehu. 🙂

@abbey1 bolo by to fajn ak by to bola fikcia ,ale žiaľ je to skutočnosť 😔.

anonym_afabf8
Dnes o 05:51

Nieco mi tu nesedi, celkovo mi to pride zvlastne...

aurora33
Dnes o 05:59
@anonym_afabf8

Nieco mi tu nesedi, celkovo mi to pride zvlastne...

@anonym_afabf8 presne zla matka bohatá Dedička s bratom lekárom rad radom všetkých podpláca a jej je úplne jedno že deti chodia ako trhani 😀😀😀 do privátnej skoly. Verzus obyčajný muž a žena ktorí idú a kúpia deťom topanky a zla matka nedovolí vyhodiť staré 😀😀😀🤣🤣🤣😀

anonym_afabf8
Dnes o 06:04
@aurora33

@anonym_afabf8 presne zla matka bohatá Dedička s bratom lekárom rad radom všetkých podpláca a jej je úplne jedno že deti chodia ako trhani 😀😀😀 do privátnej skoly. Verzus obyčajný muž a žena ktorí idú a kúpia deťom topanky a zla matka nedovolí vyhodiť staré 😀😀😀🤣🤣🤣😀

@aurora33 hej take nieco ze chce byt lepsia ako matka, ved asi aj je, len ludia povacsine ked su srdcom dobri tak nepotrebuju sa prezentovat na forach a tvrdit to o sebe. Raz sa tu jedna v inej diskusii obhanala ze aka je ona dobra a pod a nakoniec vyslo ze je mrcha. Moj syn napr obuje len pouzite topanky, cize ja kupujem na bazaroch lebo z obchodu ho tlacia kazde topanky. Kupim z bazaru uz su rozchodene a v pohode, aj ked clovek sa snazi kupovat v top stave, tiez by nejaka mohla na to poukazovat. Ale moze byt ze su matky, ktore sa nestaraju a hlavne ak su po rozvhode zatrpknute, mala som taku kolegynu tuez sa nestarala ved nech kupi otec ked od nich odisiel a tie decka tiez hodili kadejako oblecene, cize stat sa moze hocico.Ja by som napr nevyhadzovala nieco co som nekupila aj keby to bolo neviem ake derave

anonym_afabf8
Dnes o 06:17

na konik tu pravidelne pise jedna a vymysla si, toto by tiez sedelo na jej rukopis, postupne pridava a odkyva dalsie a dalsie info...Vacsinou taketo temy o detoch a potom nevera a aky ma ona pekny zivot..Pritom tu sama spomenula, ze dospela jej dcera nebyva s nou alebo u otca tak asi az taky top vztah nemaju ked mlada v jej veku vacsinou decka este studuju na vyske a ostala pri otcovi....No uvidime co este vyplodi v tejto diskusii
Odhliadnuc od toho, ze tu uz tyzden prazdniny a ona riesi obuv do skoly

anonym_6c2693
Dnes o 07:13
@aurora33

@anonym_autor prečo máš chuť nabehnúť do tej privátnej skoly? Vsak ak partnerovi deti tam chodia ako socky, tak nech to škola riesi. Za mňa je to fajn. Mozno sa ich matka zobudí. Tie topanky su úplne otrasne.

@aurora33 prečo ba nemohla mať chuť tam nabehnúť ? má tie deti rada, záleží jej na nich, spolu s chlapom obaja slušne a veľmi dobre vychovávajú všetjy deti, vrátane nákupov a všetkeho kolobehu detí. našťastie nie je pre chlapcov hnusná macocha ale žena so srdcom ktorej záleží aj na "cudzích " deťoch, lebo sú to deti blízke, krv jej manžela. správna žena sa zastane každého dieťaťa, ktorému sa deje krivda, o to viac ak ide o deti ktoré pozná veľmi blízko a žije s nimi. ja by som nechcela muža, ktorí sa nezastane môjho dieťaťa ked treba,
aj môj partner má dieťa, a keďže mi na ňom veľmi záleží, tak sa snažím byť pre ňu opora, podpora, a ked sa jej deje niečo zlé , tak by som vedela byť ako saň, (chuť mám, ale nechávam na rodičov , len partnerovi poradím ).

anonym_6c2693
Dnes o 07:35
@anonym_afabf8

na konik tu pravidelne pise jedna a vymysla si, toto by tiez sedelo na jej rukopis, postupne pridava a odkyva dalsie a dalsie info...Vacsinou taketo temy o detoch a potom nevera a aky ma ona pekny zivot..Pritom tu sama spomenula, ze dospela jej dcera nebyva s nou alebo u otca tak asi az taky top vztah nemaju ked mlada v jej veku vacsinou decka este studuju na vyske a ostala pri otcovi....No uvidime co este vyplodi v tejto diskusii
Odhliadnuc od toho, ze tu uz tyzden prazdniny a ona riesi obuv do skoly

@anonym_afabf8 jáááj tie tvoje fikcie 🙈
založila diskusiu, kde sa slušne pýta na názor. ženy tu vyťahujú rôzne otázky, ona odpovedá, tak je samozrejmé že sa diskusia rozvíja, spomína aj iné fakty, ako odpoveď ženám na otázky. každý, v každej diskusii to robí, len ty to považuješ za podozrivé a fiktívne. kľudne sa vypni a nečítaj, nebude ťa to rozrušovať ani trápiť.

autor
Dnes o 08:04

Dakujem mamičkám za rady ,názory veľmi mi pomohli a Dakujem aj za konšpiračné nápady s AI (poprosím návod ako vyrobiť takéto fotky ,rada sa niečo nové naučím )
K dôrazu riešim teraz školu ..nie všade začína škola v septembri ,a druhý doraz k bohatej rodine s lekárom : áno aj to je žiaľ realita a viem,že ta mamina sama povedala ,že peniaze sú jej prekliatie 😔. Tému Uzatváram pre mňa .

anonym_aeec2d
Dnes o 10:37

veci ohľadom detí majú riešiť rodičia, tí sú dvaja. neviem prečo chceš mať gule aj za tvojho muža.

autor
Dnes o 11:01
@anonym_aeec2d

veci ohľadom detí majú riešiť rodičia, tí sú dvaja. neviem prečo chceš mať gule aj za tvojho muža.

@anonym_aeec2d lebo riešime naše deti spoločne ..tak isto ako on rieši pomoc a rady pre moju dcérku .

anonym_aeec2d
Dnes o 11:12
@anonym_autor

@anonym_aeec2d lebo riešime naše deti spoločne ..tak isto ako on rieši pomoc a rady pre moju dcérku .

@anonym_autor
riešite, alebo riešiš. týka sa to ich dvoch a ICH detí.

aurora33
Dnes o 12:13
@anonym_6c2693

@aurora33 prečo ba nemohla mať chuť tam nabehnúť ? má tie deti rada, záleží jej na nich, spolu s chlapom obaja slušne a veľmi dobre vychovávajú všetjy deti, vrátane nákupov a všetkeho kolobehu detí. našťastie nie je pre chlapcov hnusná macocha ale žena so srdcom ktorej záleží aj na "cudzích " deťoch, lebo sú to deti blízke, krv jej manžela. správna žena sa zastane každého dieťaťa, ktorému sa deje krivda, o to viac ak ide o deti ktoré pozná veľmi blízko a žije s nimi. ja by som nechcela muža, ktorí sa nezastane môjho dieťaťa ked treba,
aj môj partner má dieťa, a keďže mi na ňom veľmi záleží, tak sa snažím byť pre ňu opora, podpora, a ked sa jej deje niečo zlé , tak by som vedela byť ako saň, (chuť mám, ale nechávam na rodičov , len partnerovi poradím ).

@anonym_6c2693 pretože sa to netýka jej deti. Preto.

anonym_6c2693
Dnes o 13:16
@aurora33

@aurora33 nechápeš rozdiel : chuť a realita.
má chuť tam nabehnúť, ale je to len a len chuť, zastať sa deti.
ale rieši to chlap, otec tých detí , autorka tu iba radí a debatuje, úplne anonymne, debatuje o nejakej téme ako tisíce iných žien. tak ako sa zapájaš a píšeš aj ty...

anonym_aeec2d
Dnes o 13:27
@anonym_6c2693

@aurora33 nechápeš rozdiel : chuť a realita.
má chuť tam nabehnúť, ale je to len a len chuť, zastať sa deti.
ale rieši to chlap, otec tých detí , autorka tu iba radí a debatuje, úplne anonymne, debatuje o nejakej téme ako tisíce iných žien. tak ako sa zapájaš a píšeš aj ty...

@anonym_6c2693
chcela topánky chlapcov hodiť do koša. akým právom? pre mňa je varecha....do všetkého sa mieša.

anonym_6c2693
Dnes o 13:34
@anonym_aeec2d

@anonym_6c2693
chcela topánky chlapcov hodiť do koša. akým právom? pre mňa je varecha....do všetkého sa mieša.

@anonym_aeec2d čo to má spoločné s chuťou ? tie topánky chcel vyhodiť ich otec, ved im kúpil uplne nove, vhodné veľkosťou aj podla vkusu chlapcov.
a prečo by sa nemiešala ? tí chlapci sú súčasťou celej zošívanej rodiny , má ich veľmi rada, venuje sa im, stará sa o nich a to spolu s jej chlapom - otcom detí. tí chlapci tam k nim chodia, ona neuteká vtedy z domu, vytvára im pohodu, nemieša im do kaše otravu n potkany 🙈

anonym_aeec2d
Dnes o 13:40
@anonym_6c2693

@anonym_aeec2d čo to má spoločné s chuťou ? tie topánky chcel vyhodiť ich otec, ved im kúpil uplne nove, vhodné veľkosťou aj podla vkusu chlapcov.
a prečo by sa nemiešala ? tí chlapci sú súčasťou celej zošívanej rodiny , má ich veľmi rada, venuje sa im, stará sa o nich a to spolu s jej chlapom - otcom detí. tí chlapci tam k nim chodia, ona neuteká vtedy z domu, vytvára im pohodu, nemieša im do kaše otravu n potkany 🙈

@anonym_6c2693
" keď som chcela topánky hodiť do koša, matka mi odkázala...."
starať sa o niekoho 2 víkendy v mesiaci a teda 6 dní do mesiaca je úplná bomba.
plus 2 týždne prázdnin, aby som bola presná.
môže sa s láskou starať o deti, to jej nikto neberie. ale deti majú matku a otca. čo už je tuto nepochopiteľné, že nemá preberať rolu, ktorá jej nenáleží.
tiež sa starám s láskou o krstnú dcéru, ale nebudem vyhadzovať jej topánky keď sa mi nepáčia. tam má rodičov.

autor
Dnes o 13:44
@aurora33

@aurora33 opačná stránka príspevam priateľovi deťom na benzín aby pre nich mohol 2 hodiny ist autom ku ním a nazad,pomáham mu pre deti zabezpečiť aby ich mohol vziať na dovolenku k moru (aj keď to ,,niesu ,,moje deti neľutujem ani halier aby sme ich vzali k moru a nie len ich mamina )vtedy tiež nepoviem ,nezaujíma ma to veď to niesu moje deti..našpor si peniaze a pôjdeme k moru aby decká zažili more aj s ockom nielen s maminou ,lebo je to prianie deti ..
ja neriešim situáciu ,nepletiem sa rodičom do výchovy ja sa len pýtam iných mamičiek deti či je táto obuv ešte v norme ..
Tie decká mám naozaj rada ,lebo keby som napísala ako som ich sa naše cesty skrížili tóny len boli poznámky ,že je to vymyslený príbeh 🫣lebo to ako sme sa zoznámili to sú jednoducho len cesty osudu a niekto hore ma sakra zmysel pre humor keď toto dopustil 🤭..

autor
Dnes o 13:45

Ak by neušlo o ochranu údajov chlapcov kľudne by som túto diskusiu viedla aj pod vlastným menom ,ale nechcem ublížiť deckám a ani partnerovi

anonym_aeec2d
Dnes o 13:47
@anonym_autor

@aurora33 opačná stránka príspevam priateľovi deťom na benzín aby pre nich mohol 2 hodiny ist autom ku ním a nazad,pomáham mu pre deti zabezpečiť aby ich mohol vziať na dovolenku k moru (aj keď to ,,niesu ,,moje deti neľutujem ani halier aby sme ich vzali k moru a nie len ich mamina )vtedy tiež nepoviem ,nezaujíma ma to veď to niesu moje deti..našpor si peniaze a pôjdeme k moru aby decká zažili more aj s ockom nielen s maminou ,lebo je to prianie deti ..
ja neriešim situáciu ,nepletiem sa rodičom do výchovy ja sa len pýtam iných mamičiek deti či je táto obuv ešte v norme ..
Tie decká mám naozaj rada ,lebo keby som napísala ako som ich sa naše cesty skrížili tóny len boli poznámky ,že je to vymyslený príbeh 🫣lebo to ako sme sa zoznámili to sú jednoducho len cesty osudu a niekto hore ma sakra zmysel pre humor keď toto dopustil 🤭..

@anonym_autor
deti navštevujú luxusnú školu a otec nemá na benzín.... celé divné.
nechaj topánky topánkami. za pár rokov budete riešiť aj tak iné problémy 😉

autor
Dnes o 13:48
@anonym_aeec2d

@anonym_autor

@anonym_aeec2d na to sa teším 😂ich ocko vie dať do laty aj moju dcérku ,tak viem že si poradí aj so svojimi deckami

anonym_6c2693
Dnes o 14:13
@anonym_aeec2d

@anonym_autor

@anonym_aeec2d keby si nebola tak trochu dutá, tak by si postrehla, že to matka dostala veľké peniaze od rodiny, ona ich prihlásila a platí im privátnu školu, nie otec.
to že spolu žijú, maju spoločnú domácnosť aj príjmy, tak v podstate idú aj jej peniaza na benzín. a hlavne pointou tejto diskusie sú topánky/ obuv, či je ich stav vhodný na nosenie a zdravý vývoj detských nôh

anonym_aeec2d
Dnes o 14:17
@anonym_6c2693

@anonym_aeec2d keby si nebola tak trochu dutá, tak by si postrehla, že to matka dostala veľké peniaze od rodiny, ona ich prihlásila a platí im privátnu školu, nie otec.
to že spolu žijú, maju spoločnú domácnosť aj príjmy, tak v podstate idú aj jej peniaza na benzín. a hlavne pointou tejto diskusie sú topánky/ obuv, či je ich stav vhodný na nosenie a zdravý vývoj detských nôh

@anonym_6c2693
tak potom nie je namieste napísať, že mu prispieva na benzín na otočku za deťmi. keď to berie akože zo "spoločného'.
presne si podotkla, že matka platí privátnu školu a je teda v jej réžii, aby dohliadala na predpísanú ustrojenosť detí.
nikde tam nevidím teda dôvod angažovať sa autorke.
a osobné invektívy si odpusti.

anonym_f3eb0d
Dnes o 18:49
@anonym_autor

@aurora33 áno závidím jej jej bohatstvo ,lebo ja mám stálu prácu a celkom pekne zarábam a platím si svoje autíčko na lízing ,dovolenku 1-2 x do roka .naozaj nemám potrebu mať jej peniaze .v normálnej škole by boli chlapci spokojnejší a nemuseli by riešiť poznámky na topánky ktoré nemajú na boku fajku 😳,ale kľudne beriem aj takýto názor na macochu ktorá rieši topánky

@anonym_autor A ta matka nie je tak trosku prepnuta ? Dievcenske leginky, monterky na 1.den skoly ? Wtf...prachov dobludu...a este vam place do telefonu ze chlapcov chcu vylucit ? Ona je inak ok ?

Strana
z4