Ako sa vyrovnať s pocitom, že som skoro prišla o dieťa
Ahojte mamičky, stalo sa Vám niekedy že vaše deti vážne ochoreli z ničoho nič a vy ste možno ten problém prehliadli ako ste sa s tým vyrovnali.
Ja neviem ako sa to stalo ale moje malé bábätko vážne ochorelo a bolo to až tak vážne zo dňa na deň že sa mohlo stať najhoršie. Už sme z nemocnice doma a ja si všetko proste vyčitam ako som toto mohla prehliadnuť.. dcerka dostala zápal obliciek a v nemocnici sa jej stav strašne zhoršil že skoro dostala sepsu. Nemala teplotu len sa jej kúsok zmenil charakter stolíc čo som pripisovala zubom bola stále veselá ani by ma nenapadlo že sa niečo deje čo sa nemá.. až keď fakt sa mi niečo nezdalo som išla k pediatricke a teda do 24 hodín sa všetko zmenilo. Už je doma je stabilizovaná lenže mne stále ide hlavou tie najhoršie hodiny v nemocnici.. neviem na to prestať myslieť. Ja viem že ju pred všetkým neviem ochrániť a že sa pridružia ešte rôzne choroby… ale nechápem to vždy idem k pediatricke s otázkami čo si pospisujem za 2 mesiace aby som na nič nezabudla a toto sa mi stalo že som takúto vážnu vec nevidela.. neviem sa prestať obviňovať.
Nič si nevyčítaj. Pri zápale ľadvín zvyknú byť bolesti, teploty, keďže maličká nemala okrem zmenenej stolice, čo si pripisovala zúbkom, žiadne príznaky, nie si jasnovidec, nemohla si to vedieť. Dôležité je, že ste už doma z nemocnice a maličká je v poriadku.
@anonym_autor zlé veci sa dejú aj dobrým ľuďom… my sme len matky - laici, nemôžeme očakávať, že budeme vedieť komplet všetko o medicíne. Upokoj sa, zareagovala si správne, že si išla k doktorke a tam to už zistili a poslali vás do nemocnice. Urobila si to správne a stihla si to!
Navyše choroby obličiek sú rýchle - ja som bola tehotná s dcérou, keď sme v pohode s partnerom išli na nenáročnú lesnú túru niekam v rámci bratislavských mestských lesov - naspäť ma už brala sanitka so zápalom obličiek, nadobličiek a dolných pľúcnych lalokov. Teda nie naspäť, rovno do nemocnice kde potom dva mesiace bojovali o mňa, o dcéru a o tehotenstvo. Ale dopadlo to dobre aj v mojom aj vo vašom prípade….
Neobviňuj sa. Stalo sa, už je dobre.
Neobvinuj sa nie si lekár! Kamaratkyvkamoske sa nezdala stolica bábätká, išli k dr, odtiaľ okamžite do nemocnice a so týždňa mu robili transplantáciu pečene od otca...
Naša malá pred večerom zrazu podvečer a v noci horúčku 38,9°C. Netuším prečo, zuby, výlet, Vyrus? Nemám poňatia. Teraz zjedla jogurt, stolica riedka, zuby či jogurt? Si dobrá mama a to sa koľkokrát fakt nedá rozoznať. Prajem ti všetko dobré aj malá nej ♥️
no vidíš to. a načo ti je prehnané zapisovanie otázok 😀 trošku zvoľni, trošku dosť

@anonym_autor ako pises nemozes ju pred vsetkym ochranit a priznaky nebolo vidiet, nemozes za to, dolezite je ze je uz doma a zdrava.