icon

Ako správne ošetrovať kučeravé vlasy dievčat?

3. máj 2026

Ahojte, dcéra má 3 roky a má dlhé kučeravé vlásky, ťažko sa ich nejak upravuje stále sú strapaté a rozlietané. Nejaký tip ako ich správne ošetrovať?

anonym_5cef03
3. máj 2026

@anonym_autor vyhladajte si curly girl methodu aj na facebooku je skupina SK Curly girl metoda (starostlivost o kicerave a vlnite vlasy) tam vam baby co sa vyznaju aj poradia

midka
3. máj 2026

zalezi ako kludne dieta mas,,,, pri takychto vlaskoch, musis pocitat s castejsim a dlhsim umyvanim, cesanim,,, priprava rano do skolky,, resp aj v skolke po spani,,,, 🙂nie kazde dievcatko je ochotne to vydrzat,,, my sme aj skracovali,,lebo niekedy to bolo trapenie,, ci uz rano, alebo po kupani,,,,,tie male deti,, az tak nebaziruju na kazdom cm,, ako my dospeli,,, ale ak je pokojna a vydrzi, tak hladvne kondicioneri,, aby ste to dobre rozcesali...

kacena4
3. máj 2026

teda nie som "dievcatko" ale kucerave vlasy mam, necesem ich necham ich volne uschnut a mat dlhe kucerave vlasy nie je ziadna vyhra. o to sa treba starat. a strapate budu stale nech robis co robis. ak ma prirodzene kucerave zostrihala by som ich pre jej pohodlie a dobro ak bude chciet vo vyssom veku kucery po chrbat nech sa o ne stara sama. drzim palceky

biba_18
3. máj 2026

presne tak, skrátiť. je to oštara 😏

7miriam77
4. máj 2026

Krásne ❤️😍, aj moja dcérka má kučeravé vlasy, no už má 10 rokov a vlasy po pás. Používa kondicionéry, a má aj také špeciálne spreje na rozcesanie. Keď bola malá, starala som sa jej o vlásky ja, teraz to zvláda v pohode sama a o strihani nechce ani počuť, chce ich mať dlhé❤️. Keď ide von šantiť, vlasy si zapleta do copu, aby sa jej nepokudlili, inak nosí rada rozpustené.

taktotedanie
5. máj 2026

@anonym_autor kucerave.sk
Speci hreben, sampon , masku-kondicioner, sprej na rozcesanie a vela trpezlivosti

autor
6. máj 2026
@taktotedanie

@anonym_autor kucerave.sk
Speci hreben, sampon , masku-kondicioner, sprej na rozcesanie a vela trpezlivosti

@taktotedanie myslíš že aj trojročnému dieťaťu mám dávať toľko prípravkov? Práve toho sa obavám

autor
6. máj 2026
@7miriam77

Krásne ❤️😍, aj moja dcérka má kučeravé vlasy, no už má 10 rokov a vlasy po pás. Používa kondicionéry, a má aj také špeciálne spreje na rozcesanie. Keď bola malá, starala som sa jej o vlásky ja, teraz to zvláda v pohode sama a o strihani nechce ani počuť, chce ich mať dlhé❤️. Keď ide von šantiť, vlasy si zapleta do copu, aby sa jej nepokudlili, inak nosí rada rozpustené.

@7miriam77 ani moja sa nechce dať ostrihať, ma rada svoje dlhé vlasky a zvykla si že jej ani nevadia ☺️ to skôr mne vadí že keď ju učešem tak to vydrží 5 minút doslova a vlasy sú rozlietané a strapaté, stale vyzerá ako keby bola neučesaná strapatá

biba_18
6. máj 2026

s kučeravými vlasmi je to tak - stále človek vyzerá ako neučesaný a strapatý 😒

biba_18
6. máj 2026

a na kučeravé vlasy koncioner určite áno...

7miriam77
6. máj 2026
@anonym_autor

@7miriam77 ani moja sa nechce dať ostrihať, ma rada svoje dlhé vlasky a zvykla si že jej ani nevadia ☺️ to skôr mne vadí že keď ju učešem tak to vydrží 5 minút doslova a vlasy sú rozlietané a strapaté, stale vyzerá ako keby bola neučesaná strapatá

@anonym_autor kučeravé vlasy sú podľa mňa veľmi výnimočné, ja keď som bola malá, neznášala som svoju kučeravu hrivu, bola som jediná v triede s takými vlasmi...až pocas puberty som si vlasy začala uzivat a tešiť sa z nich. Áno,je s nimi veľa roboty, ale tvoja dcérka má krásne vlasy a aj farbu. Moja dcérka sa nechcela dať strihať odmala...pestujeme vlásky od troch rokov ❤️❤️❤️, da sa to naučiť a zvyknúť si na to. My sme vyskúšali viac kondicionérov a našli to, čo vyhovuje.

taktotedanie
6. máj 2026
@anonym_autor

@taktotedanie myslíš že aj trojročnému dieťaťu mám dávať toľko prípravkov? Práve toho sa obavám

@anonym_autor mam podobne stare dieta
Mas tam pripravky pre deti s dobrym zlozenim