Ako správne vážiť bábätko doma?
Ahojte 🙂 prosím vás tie ktoré vážite doma bábätká. Ja musím kvôli váhe. Ale neviem či to robím správne. Keď ho dám na váhu nôžky ma hore,zdvihne ich hore čiže neviem či to je správne alebo mu nôžky dať dole rukou, ako sa to robí ? Pri pediatricke si nikdy nevšimnem či ona rieši tie nohy vo vzduchu alebo nie 🙂
Že čo? Pokiaľ sa o nohy neopiera mimo váhy tak ich predsa logicky odváži. Aj keby ich mal za hlavou.
tusim sa zacnem vazit aj ja s rozpazenymi rukami.... takze by vaha mala byt nizsia??
🤣🤣🤣🤣🤣 Toto je pre mňa topka dnes 🤣🤣 Autorka, váži rovnako, aj keď ma nohy nad vahou. Ak sa nevmesti, posad ho, ak sa dá. Každý den ho ale rovnako polož do rovnakej polohy a len sleduj, aby vo váhe neboli veľké rozdiely. Aby napr nechudlo bábätko. Ale fakt perfektná otázka 🤣🤣
Ach zienky, budme trochu na seba dobré. Autorka je asi prvorodicka, vystresovana, hormony pracuju na plne obratky, logika bohuzial na materskej casto odchadza, je to uplne normalne . Slusne sa spytala, tak by sa patrilo slusne odpovedat. Kam tato doba speje.

Myslíš, že tie nohy vo vzduchu nič nevážia, či čo?