Ako úspešne odplienkovať dieťa?
Syna, 2,5 r neho sa snažím odplienkovat už týždeň. Pocikané nohavice ignoruje,maximalne si ich vyzlečie. Také, ze posadí na serbel a cika sa nám podarilo raz. Všetky rady sú vítané.
Tak my sme v procese, sme tyzden, dva dni boli uz bez nehody, problem je v tom, ze holy zadok chodi cikat pekne na nocnik, dam mu nohavice a zabuda, ze nema plienku...takze to asi bude chciet este par dni.... ale ten holy zadok na zaciatok fakt pomoze, vidi, co sa deje...
Uvedomuje si uz vobec, ze mu treba? Kym si to neuvedomuje, kazda snaha je zbytocna, este nema dozretu nervovu sustavu.
@anonym_796557 však 2,5 ročné dieťa je veľké jasné že uvedomuje
@anonym_796557 však 2,5 ročné dieťa je veľké jasné že uvedomuje
@sisska96 nie kazde. Niektore je zrele na odplienkovanie tesne po dvoch rokoch, niektore ani v troch.
Neni zrelý. Ja som od 2 rokov skúšala v pravidelných intervaloch. Nič, gate stále mokré. Minulý týždeň sme skúsili a odrazu to fici hned na poprve bez nehody. Ma 2 roky a 9 mes.
Tak my sme v procese, sme tyzden, dva dni boli uz bez nehody, problem je v tom, ze holy zadok chodi cikat pekne na nocnik, dam mu nohavice a zabuda, ze nema plienku...takze to asi bude chciet este par dni.... ale ten holy zadok na zaciatok fakt pomoze, vidi, co sa deje...
@anjelicek26 urobila som tak a na druhy deň to pochopil. Ďakujem za radu. Dokonca už aj💩 bolo tam kde patrí.

Uvedomuje si uz vobec, ze mu treba? Kym si to neuvedomuje, kazda snaha je zbytocna, este nema dozretu nervovu sustavu.