icon

Ako vybrať a zmerať prvé topánky pre deti?

31. mar 2026

Ahojte, prosim vas akú znacku prvych topanok ste kupovali pre deti, podla coho ste volili ? A ako spravne odmerat nožicku ?? Ja som citala ze podla vnutornej dlzky aby bola vola 0,5 cm… mate skusenosti ? Dakujem

anonym_4e2004
31. mar 2026

Superfit

Odporúčam topanky kupovať v kamennom obchode, kde reálne vidím ako topánka pasuje na nozicku a nie na internete

mullerova46
31. mar 2026

Superfit je na úzke nohy. Barefoot majú mäkkú podrážku ale nebarefoot len niektoré modely, niektoré si tvrdé.

mullerova46
31. mar 2026

Dĺžku odmerať keď stojí dieťa nákresom a šírku ideálne posuvnym meradlom 🙂

13uzivatelka11
31. mar 2026

Najlepšie fakt ísť niekde vyskúšať. Jedna vec je dĺžka nohy, ale treba dávať pozor aj na šírku, výšku nartu,... Odporúčam ísť cestou barefoot topánok, ak nemáš nablízku kamennú predajňu, môže skúsiť napísať napríklad na barefoothedvika.sk, premerat nozicku, možno aj fotky poslať a poradia ti. (Nerobím reklamu, len maju podľa mňa najväčší výber topánok).. prípadne ak máš Facebook tak sú skupiny s barefoot poradňou.

minesasubu
31. mar 2026

treba ist do obchodu s detskou obuvou
a časom vieš kupovať aj cez net ak budeš vedieť aký tip sadne

anjelicek26
31. mar 2026

Prve kusy musis proste vyskusat.. ja uz mam v oku, ake ma nohy (siroke prsty, uzky clenok, nizky priehlavok), tak kupujem znacky, ktore mam odskusane na tento tip nohy... ine dieta ich neobuje alebo naopak v nich bude plavat...