Ako vychovávať dieťa, aby netrpelo?
caute,rada by som vedela ci niekto zazil podobny pripad..muž 27 a zena 50,spolu splodia dieta,zena je monentalne v 3 trimestri a muž nikdy zenu nemilloval,len sa sem tam vyspal s dotycnou..Potom sa rozidu,muz odite do UK..ona si casom uvedomi ze ho stale miluje a nechce bez neho zit,zacne muza citovo vydierat na dialku..ked pride muz v ramci dovolenky z UK na SVK,tak sa spolu podnapitý vyspia,žena mu ale zámerne zatají že vysadila antikoncepciu,len aby mohli splodiť dieťa a aby si tak udržala niekoho koho miluje.Dotycny muz nikdy nebol na vztahy,od zaciatku obaja vedeli ze vo vztahu nieje na plno,bolo to skor len o sexe..Navyse dieta nechce momentalne neciti sa na to..Diskusiou neobhajujem ani jedneho..aj ked myslim ze obaja na tom nesu podiel viny,..Je to ako z filmu,no vidim ze sa to stava aj real..
Skor ma zaujima a moja otazka znie..ako v tomto pripade vychovavat dieta aby netrpelo? ked muz pracuje stale v UK a nelubi tu zenu,nechce s nou byt,no k dietatu sa priznat chce,,respektive ona ma v zamere ho dietatom nadalej vydierat aby s nou ostal,takze to chuda dieta bude len ako nejaky spôsob,aby udržala milenca tam kde chce..
Mate podobne pripady? co by bolo v takomto vztahu dvoch ludi najlepsie spravit,aby dieta netrpelo? zaujima ma len tato otazka..
dikes
@anatalia77 ty asi zijes niekde na dedine kde je normalne ze kazdy kto sa s kazdym vyspi na diskoteke sa musi hned aj zobrat a splodit deti..a ked sa niekto s niekym drzi za ruky sa musia hned aj vziat a podobne demencie....Takze asi uvazujem logicky,ze ked sa budu rodicia toho maleho doma zabijat,tak asi bude predsa len lepsie ked spolu nebudu..ako neviem kto tu zije v inej dimenzii.. 😀 😀 😀
@kikina84 to ,že som otcom ,neznamená ,že s niekým žijem....má naň právo ako každý iný a čo bude ak mamina bude mať 60 a viac a nedajbože zomrie...komu pôjde do deckého domova ...aj takto na to treba pozerať....toto nie je len o sexe ak sa aj chráníš ,aj najlepšia hak môže zlyhať a žena zostane tehu a chlap má zutekať lebo on nechcel...ak sexujem beriem aj dôsledky.....,ale nie že sa k niekomu nasťahujem....čo ak on zostane sám nikdy, nevieš , a to dieťa čo nechcel ani vidieť ho odmietne .....a nemajú sa prečo hádať všetko vyrieši súd ,aj výživné lebo to ho určite čaká a tým pádom aj jeho stretávanie sa s drobcom,aj keď to bude raz za pol roka alebo rok ,ten drobec bude vedieť ,že má otca a ten sa na neho nevykašľaľ ....
@kikina84 akože nechápem, čo touto story sleduješ, prečo riešiš kto s kým spí a ako sa potom chová, je to z kategórie "babky pred kostolom", a už vôbec sa mi nechce polemizovať o tom, či 50 ročná vysadila antikoncepciu alebo tabletky na potlačenie príznakov prechodu, lebo asi nebudem jediná, ktorá povie, že sa dotyčná môže ísť hlásiť o rekord "najstaršia žena, ktorá počala prirodzenou cestou" ... ale teda dajme tomu, že je moc teplo a mozgy mäknú, tak by sme tomu mohli veriť...
ale teda aby som bola trošku k veci: máš predstavu, koľko je na svete detí, ktoré opustil jeden z rodičov alebo aj obaja? budeme teraz riešiť každé jedno? a prosím ťa, ako ona môže chlapa vydierať dieťaťom? to sa predsa nedá, ak si odmyslíme finančnú stránku veci, viac od neho nemá ako vymôcť... aj keby mu súd určil návštevy, jedná sa len o právo, nie o povinnosť, takže asi tak...
každopádne celé by som to riešila až potom, keď sa dieťa narodí a potvrdí sa otcovstvo...
@kikina84 teraz ťa asi šokujem a zasmútim,ale je dosť pravdepododobné,že si ten chlap to dieťa ZAMILUJE.Aj to sa stáva.
ja netvrdím,že sa majú zobrať.ty sa asi podvedome niečoho bojíš,keď tu také veci vypisuješ.Nikto túto alternatívu nenapísal. 😀
@kikina84 nemusí by t s nou ,ale mal by uznat otcovstvo , dat sa zapísat do rodnéh listu a v rámci možností sa o dieta starať. Ako rodičia sa nemusia vôbec hádať, môžu dokonca spolu aj vychádzať.Len podmienkou je aby si potom ten tvoj kamarát našiel normálnu partnerku a nie nejaku kravu , ktoru tu často vídať na modrom koníku v témach : Neznášam manželove deti......
Tak by sa mal zachovať chlap.
ked ma dieťa takto šlahnutú matku, bude asi nejakým sposobom trpieť tak či tak, s tým aby netrpelo ty nič nenarobíš 🤐
@fra práve preto by mal kamarát do toho vstúpiť aktívne,a nie plakať kikine na pleci,že on v tom nemá prsty.
@anatalia77 no prsty tam nezabudol , ale niečo iné 😀
PS : obraznosť som pochopila 🙂
@kikina84
v prvom rade: vydieraním nikto nikoho k sebe nepripúta, práve naopak...a ani neexistuje spôsob, aby niekto udržal milenca tam, kde chce, zvlášť ak ide o 50 ročnú ženu a 27 ročného muža 🙄 🙄 Jedine možno v prípade, ak tá žena je miliardárka, čo v tomto prípade zjavne nie je 😀 😀 😀 Ale jedno si pomenovala správne: chúďa dieťa ☹
@maminuska 😀
@maminuska 😀
ak by aj žena mala 27 rokov- tak už určite nie je mladá a naivná- ako hore niektorá píše...nečítala som všetky príspevky, ale myslím si, že je to vykonštruovaná otázka, ktorú vymyslela kikina- možno zasa na použitie do sociálnej práce. Je tu viac takýchto pochybných tém- o ničom.
tak ty tu vypisujes pribehy cudzich ludi, lebo kamos chce od teba radu?? 😀 to si teda kamaratka za vsetko, ked si potrebujes urobit nazor podla naozorov inych zien z modreho konika! 🙂 co tak vlastny nazor?? Ale teda osobne si myslim ze ak ma ta zena 50r a takto sa primitivne sprava, nema v hlave vsetko v poriadku!! Udrzat si chlapa dietatom- som myslela ze takto uvazuju pubertiacky! nehovoriac o tom, ze ako si vobec moze namyslat ze ten mlady chalan s nou zostane do jej skoreho dochodku!! Na jeho mieste by som sa vzorne o to dieta starala a vzdy ked by som bola na svk, by som ho navstevovala co najviac, dbala aby mu nic nechybalo, neskor udrziavala pravidelny (aj tel. ) kontakt! Hadam si ju preboha nechce brat za zenu??? 😀 😀
Takže 50 ročná žena takmer znásilní mladíka a ešte mu zatají, že vysadila antikoncepciu. Mám pár dotazov :
- načo by žena brala antikoncepciu, keď mladík bol nejaký čas v zahraničí a predpokladáme, že je žena natoľko zaláskovaná do neho, že chce dieťa len od neho
- ak žene ide o dieťa, prečo si nevytvorila profil na pokeci a mohla mať adeptov na každý deň troch 😝
- prečo sa mladík, ktorý s danou ženou nechce nič mať nevyhne stretnutiu s ňou počas dovolenky, ale práve naopak sa nie len stretnú, ale ešte aj spolu vyspia.
- ale mladík povedal, že za každých okolností je vinná žena , tak je to pravda 😝
Zaujímal by ma názor budúcej mamy, že ako to bolo, ak to teda nie je fikcia 😝
@kikina84 no ak by som sa mala k tomuto vyjadriť, tak píšem, že ona ho nijakom prípade nedonúti ostať s ňou a starať sa o dieťa. To že dieťa bude trpieť je jej problém a myslím, že ak je to pravda, že stará 50r. žena splodí dieťa s nejakým faganom (sorry, ale on tiež nemôže byť pri zmysloch), tak je to okrem toho že je to zázrak, tak je to aj choré. A on s ňou nechce ostať, nech platí na malé - to dieťa nebude ani prvé, ani posledné čo bude žiť bez otca. A 50r. maminke budem gratulovať v diskusii na novycas.sk, lebo bude populárna keď porodí 😉
@kikina84 Vždy ma vedia pobaviť vyjadrenia typu že dotyčná je sviňa...... nikto z nás s nimi keď sa to stalo nebol a boh vie čo jej mladík narozprával keď sa žena v rokoch namotala ...... a jemu je asi trápne verejne sa priznať že má nábeh na gerontofíliu veď v dnešnej dobe rozťahujú nohy mladé baby na počkanie prečo by teda prášil starú? 😕
@marcelatje ty si ma rozsekala 😀
Teta mala teda fakt stastie, ze v 50, pri nahodom sexe v opilosti pocala a este aj z jej strane planovane a na prvy sup a to my sa tu niektore snazime plodit neopite a planovane aj roky 😀
@kikina84 nerozumiem a prečo by malo dieťa trpieť? zato že má staršiu matku alebo zato že rodičia nebudú zobratí a potom rozvedení? alebo zato že otec nebude pri ňom každý deň? to nie sú veci pre ktoré by sa malo dieťa inak vychovávať aby netrpelo 😉
Ty si jeho frajerka?
kazdopadne chuda dieta,matka ho zrejme chce len kvoli chlapovi, otec ho tiez neplanoval a nejaka otcova kamoska nechce aby sa a jeho vychove podielal otec....chudatko malinke,este nie je ani na svete a uz to ma taketo komplikovane. 😖
Podla mna z dovodu vyssieho matkinho veku by sa mal otec zacat starat veelmi aktivne financne aj inak!!!!!lebo je mozne ze v dospelosti bude mat len otca...
A na zaver nechapem tu zenu ved nosit a rodit a este vychovavat v takom veku dieta...no uffff.. 😝
@kikina84 podla mna, je ta pano riadna truba...co caka? Ze ten mlady si ju vezme? Ved to nie je normalne. Vysadit antikoncepciu a nechat si spravit dieta v jej veku... Ona 60 a dieta 10. Hrozne... A ako sa bude dieta citit, ze mamu ma babicku a otec je tak mlady? Odpadnem. Ja na mieste tej zeny ani nepriznam dieta a staram sa on sama.....
Ja len taka poznamocka, neverme vsetkemu co chlap narozprava a neodsudzujme mamu dietata, nevieme ako to bolo. Mam zenateho znameho, ktory uz 10 rokov korculuje medzi manzelkou a milenkou. Milenke tvrdi, aka je manzelka truba, nevari, neperie, chudak vsetko doma robi. Manzelke naopak tvrdi, ze milenka ho obhana, stale mu vola a chce s nim decko a on sa jej nevie zbavit 😀
@betka22betka to neznamena ze len preto ze sa vam to nestalo ze sa take veci nedeju..treba sa trosku vcitit do reality..lezete mi tu vsetky nanervy,lebo ked sa tu potom zalozi tema,moj manzel ma mlati,krici na nase deti a sme cela rodina nestastny,tak presne vy vsetky co sem pisete budete potom radit takej mamicke aby okamzite zbalila veci a utiekla odneho prec..Takze podla mna je na mieste ,pokial ma dieta trpiet v rodine,kde je vyslovene nechcene a nasilu,aby spolu rodicia nezili..to je cele..tu nejde absolutne o nieco co sa ma,alebo nema robit,,inak to uz bohuzial nebude a ideu tu v prvom rade o dieta,ktore by malo vyrastat raedsej z jednym rodicom,ako z dvoma ktory sa neznasaju a panuje doma otrasna atmosfera..To maximalne zabezpeci dietatu dobru depresiu do buducna a mozno aj horsie veci..A vyprosuje si rozpravat ze je tema vymyslela,keby som ju chcela vymyslite zmenim si nick ako to robi kzda druha s podobnou diskusiou..vidim ze vela ,,mamiciek,,tu zije uplne mimo mesiaca a absolutne netusia ake veci sa na svete deju..potom tento svet ide do takej riti v akej je 😠 😠 😠
Pozri sa ty premúdrelá,dala si do placu situáciu,keď je to dieťa splodené špekulatívne/zo strany panej/.Nikde v tej story som nečítala,že by sa chlap chystal navliekať prstienok tej dotyčnej.Jednoducho sa stane otcom a tvoj povodný názov diskusie bol KLAMSTVO.Nikto ho tu nenáhaňa do chomúta!!
My čo sme staršie a oplieskané životom na tejto zemi,sme si vedomé toho,že sa može takáto situácia stať.A že sa bežne stáva.Sploditelia spolu fungujú len po línii rodičovskej,ale nie partnerskej.
Ty ako kamarátka by si mu mohla pomocť v tejto situácii,a to napr.aj tým,že prestaneš hlásať takéto drísty,akože sa k dieťatu nemá priznať,nenavštevovať ho,ignorovať.
Pri tvojich názoroch sa ja nestačím diviť,že tento svet ide do takej riti v akej je 😠 😠 😠 😠
@kikina84 neviem preco, ale z teba citim, ze tebe o to dieta urcite nejde. No, ale podme k teme. Pises, ze kamarat ma 27 rokov. Cize je dospely, spojpravny a nemusi zit s niekym s kym nechce. Preto mi je zahadou preco pleties hrusky s jablkami, teda zit s niekym a priznat otcovstvo, prispievat na dieta pripadne si ho brat na vikend resp. tretia moznost priznat dieta, platit nan, ale nestretavat sa s nim. Ak by sa tvoj kamos rozhodol pre variantu, ktoru pises ty, ze by bola najlepsia pre dieta (hahaha), teda nepriznat otcovstvo a platit nan, bol by kreten a siel by sam proti sebe, lebo platit na nejake dieta bez toho, aby som mala urcene otcovstvo moze len clovek, ktory bud nevie co s peniazmi alebo toi nema v hlave vsetko ok.
@cecil36 nie nadarmo sa hovorí,že svoj k svojmu,alebo po našom: vymetený k vymetenému.
kikina sa s kamarátom našli 😀
Baby ja nechápem jednu vec...... ako môžu spolu spať ľudia čo sa tak strašne neznášajú....za trest?! Či nejaká forma masochizmu? 😕
@marcelatje tak nad tym aj ja uvazujem, ale asi to nebude presne tak ako nastavajuci ocko hovori 😀
@marcelatje neviem,či sa tam jedná o nenávisť,to len Kkina sa snaží nasadiť tej panej psiu hlavu.
A možno som niečo nepostrehla a vzniká nová sexuálna orientácia,kde to ludia spolu robia za TREST 😨 😨 😕

@kikina84 smeješ sa na vlastnej hlúposti.