icon

Ako vychovávať dieťa, aby netrpelo?

kikina84
3. aug 2013

caute,rada by som vedela ci niekto zazil podobny pripad..muž 27 a zena 50,spolu splodia dieta,zena je monentalne v 3 trimestri a muž nikdy zenu nemilloval,len sa sem tam vyspal s dotycnou..Potom sa rozidu,muz odite do UK..ona si casom uvedomi ze ho stale miluje a nechce bez neho zit,zacne muza citovo vydierat na dialku..ked pride muz v ramci dovolenky z UK na SVK,tak sa spolu podnapitý vyspia,žena mu ale zámerne zatají že vysadila antikoncepciu,len aby mohli splodiť dieťa a aby si tak udržala niekoho koho miluje.Dotycny muz nikdy nebol na vztahy,od zaciatku obaja vedeli ze vo vztahu nieje na plno,bolo to skor len o sexe..Navyse dieta nechce momentalne neciti sa na to..Diskusiou neobhajujem ani jedneho..aj ked myslim ze obaja na tom nesu podiel viny,..Je to ako z filmu,no vidim ze sa to stava aj real..
Skor ma zaujima a moja otazka znie..ako v tomto pripade vychovavat dieta aby netrpelo? ked muz pracuje stale v UK a nelubi tu zenu,nechce s nou byt,no k dietatu sa priznat chce,,respektive ona ma v zamere ho dietatom nadalej vydierat aby s nou ostal,takze to chuda dieta bude len ako nejaky spôsob,aby udržala milenca tam kde chce..
Mate podobne pripady? co by bolo v takomto vztahu dvoch ludi najlepsie spravit,aby dieta netrpelo? zaujima ma len tato otazka..
dikes

Strana
z3
anatalia77
4. aug 2013

@cecil36 ono to celé vypadá ako fikcia,ale budiž,ak by sme vzali do úvahy,kam nás Kikna smeruje :že čo s tým dieťatom?alebo čo dieťa na to?
ja hovorím,že ani srnka netuší 😀

anatalia77
4. aug 2013

Kikina,ja sa ta spýtam len jedno: ako by si ti riešila takúto situáciu,ak by si bola na mieste dotyčnej,a tvoj amant by ti oznámil,že to akceptuje,ale s dieťatom sa stýkať nebude,lebo bla bla bla..

cecil36
4. aug 2013

@anatalia77 aj keby sme pripustili, ze to fikcia nie je, tak si stale kladiem otazku preco si zakladatelka mysli, ze dieta, ktore otec ani len neche priznat netrpi, ale dieta ktore otec prizna, plati nan, stretava sa s nim a ma korektne vztahy s matkou zarucene bude trpiet a neskor si privola depresie. Moj nazor je taky, ze zakladatelka ma zaujem o buduceho ocka (alebo s nim uz aj randi) a snazi sa co najsikovnejsie vmanevrovat mladeho do toho, aby sa k dietatu ani nepriznaval. A toto vsetko nam predostrela ako dobry umysel chranit dieta, aby netrpelo prilisnou ockovou pozornostou. A navyse, co nie je v rodnom liste, to neexistuje 😉 A mozno buduca mamina nema 50, ale je len od buduceho ocka kusok starsia. Ale mozno sa mylim a vsetko je inak 😀

anatalia77
4. aug 2013

@cecil36 ty si na to kápla tiež som mala ten pocit od začiatku.A je to Kikina vizitka ako ženy.Len mám obavu,že sa u nej potvrdí to slávne-kto s čím zachází...

ocko78
4. aug 2013

zoberme si par rokov do zadu ked zeny mavali bezne 10-12 deti tak porodit v 50tke asi nebolo take vynimocne ale teraz realne v takom veku by som uz urcite nechcela dieta ,, uz clovek nie je fit ani po zdravotnej stranke aj tych sil je pomenej ako v mladosti,,, neviem si realne predstavit zivot toho dietata ale vsak mozno o rok o dva bude prispevok v modrom z neba Vilo pomoz 😀 😀 😀

Strana
z3