Ako vyriešiť odmietanie fľaše s mliekom po herpangíne?
Ahojte maminky čo robiť ked dieťa odmieta flasu s mliekom odkedy malo herpanginu a inak pit nevie ? Zatial mu davam slamkou alebo striekackou vodu/mlieko....
Aké veľké ?
@anonym_72e869 3 mesiace ho skusam naucit na slamku ponukam rozne pohare nevie a trz prislo toto ....
ročné dieťa nevie piť inak ako z fľašky? to že ročné dieťa nechce mlieko zas nie je moc veľký problém. Skôr tá fľaška.
@kajus2227 ročné nemusí piť mlieko z fľaše, dávaj mu viac mliečnych výrobkov.
Ako pije vodu?
@kajus2227 ročné nemusí piť mlieko z fľaše, dávaj mu viac mliečnych výrobkov.
Ako pije vodu?
@anonym_19848d Striekačkou alebo slamkou,píše to tam
@anonym_19848d Striekačkou alebo slamkou,píše to tam
@anonym_8dd829 Nevšimla som si,
@kajus2227 tak aj mlieko môže piť rovnako z hrnčeka alebo fľaše so slamkou
ročné dieťa nevie piť inak ako z fľašky? to že ročné dieťa nechce mlieko zas nie je moc veľký problém. Skôr tá fľaška.
@anonym_7114c9 nie nevie pit, nevie sa z nicojo ineho napit ma 8 druhov poharov a flias, slamku mu davam 3 mesiace on ju hryzie nechape ze sa ma prisat, z magic cup pohara nechape ze ma tahat kuka na mna co to mu davam zatvorene, tak ako ho to naucit musi sam potiahnut ale on nechape
@anonym_19848d ano ale nie sam.... ja nabierem vodu/mlieko do slamky a pustim mu tondo ust on nevie sam potiahnit z pohara cez slamku do ust ....
@kajus2227 Ani z tých flaše s cumlíkom z jupíka napriklad?
a čo lyžicou mu dávať do pusy?
@kajus2227 Ani z tých flaše s cumlíkom z jupíka napriklad?
@anonym_72e869 to nevedela ani moja, ale ona má diagn. Až po istom čase prišla na to. Ale bežne okolo roka deti vedia už v roku piť aj z hrnčeka, aj lyžicou keď sa dáva voda, alebo z hoc akej fľaše s cumľom, alebo niečo ako je jupík.

Aké veľké ?