icon

Ako vyriešiť stráženie detí pri návšteve lekára?

blaznivaveverka
20. júl 2026

Idem vo štvrtok k lekárovi. Svoj zdravotný stav zanedbávam už dlho, lebo nemám kam dať deti. Ale už dlhšie nemôžem. Mám brutálny zápal...
Starší chodí už do škôlky, ale tam robia až od 6tej (otvárajú budovu až 6:10) a o 5:25 už musím byť v autobuse.
Mladší má 5 mesiacov, toho by som aj mohla zobrať, ale lekár je v budove bez výťahu na 2poschodí a tam v ordinácii ho mimo kočíka nemám kde dať a kočík tam cez tie schody nevytrepem.
Rodinu nemám a chlapova rodina žije v zahraničí. Ako by ste to riešili?

Strana
z2
bluka2
Včera o 18:05

Mne by zas ani nenapadlo dopredu organizovať niekoho k deťom kvôli dr. Keď sú staršie sú doma a keď sú mladšie, beriem so sebou. Kde sa nedá s kočíkom sa da s nosičom. Akurát tento týždeň som poriešila všetky preventívky a sprevádzalo ma mesačné babo. Mne sa to zdá priam normálne si brat deti so sebou 😉 akurát na zubára a zubnú hygienu som požiadala poslednú osobu - suseda - čo mi napísala cez WhatsApp - dôjsť na pol hodinku hodinku zobrat babo, dobehol, zobral… proste bud ber alebo požiadaj hocikoho. Povie Ano nie, pripadne sa spýtaš ďalšieho

anonym_898a60
Včera o 18:06

Zanes malého do škôlky a niekomu zaplať za odvoz autom neverím, že tam, kde bývaš ťa nikto neodvezie, alebo muž povie, se musíš ísť urgentne k doktorovi.Nedavaj sa na posledné miesto.

bosorkabb
Včera o 18:29
@bluka2

Mne by zas ani nenapadlo dopredu organizovať niekoho k deťom kvôli dr. Keď sú staršie sú doma a keď sú mladšie, beriem so sebou. Kde sa nedá s kočíkom sa da s nosičom. Akurát tento týždeň som poriešila všetky preventívky a sprevádzalo ma mesačné babo. Mne sa to zdá priam normálne si brat deti so sebou 😉 akurát na zubára a zubnú hygienu som požiadala poslednú osobu - suseda - čo mi napísala cez WhatsApp - dôjsť na pol hodinku hodinku zobrat babo, dobehol, zobral… proste bud ber alebo požiadaj hocikoho. Povie Ano nie, pripadne sa spýtaš ďalšieho

@bluka2 nie všade môžeš zobrať dieťa. Momentálne chodím viac na rôzne vyšetrenia a nie dieťa by som tam nezobrala. Dieťa má aj otca.

bluka2
Včera o 18:52
@bosorkabb

@bluka2 nie všade môžeš zobrať dieťa. Momentálne chodím viac na rôzne vyšetrenia a nie dieťa by som tam nezobrala. Dieťa má aj otca.

@bosorkabb Ja neviem, ale otec jej snáď asi napadol aj samej

bosorkabb
Včera o 18:57
@bluka2

@bosorkabb Ja neviem, ale otec jej snáď asi napadol aj samej

@bluka2 áno napadol z výhovorkou že je "riaditeľ vesmíru" a voľno nedostane. Lenže on o voľno nežiada, oznámi že si berie priepustku k lekárovi.
Každý má právo navštíviť lekára ak je to potrebné.
Ak si si nevšimla autorka zanedbáva svoje zdravotné problémy lebo nemá kde nechať deti. A pritom majú otca. Sú vyšetrenia kde nemôžeš ísť s dieťaťom.

anonym_771a1e
Včera o 19:06
@bosorkabb

@bluka2 áno napadol z výhovorkou že je "riaditeľ vesmíru" a voľno nedostane. Lenže on o voľno nežiada, oznámi že si berie priepustku k lekárovi.
Každý má právo navštíviť lekára ak je to potrebné.
Ak si si nevšimla autorka zanedbáva svoje zdravotné problémy lebo nemá kde nechať deti. A pritom majú otca. Sú vyšetrenia kde nemôžeš ísť s dieťaťom.

@bosorkabb Mal som jednu známu, ktorá mala rovnaký názor na muža, ak on povedal že nemôže si vziať dovolenku, tak sa mohla aj postaviť na hlavu a zariadiť si všetko sama. Tiež bol pánko riaditeľ vesmíru 😂
Ale skôr to bolo o tom, že si ju takto "vycvičil" a ona sa ho neskutočne bála. On mal argumenty, že ak si vezme P, tak bude nižšia výplata. Tak žena sklopila uši, to že minula viacej na cestu s deťmi, prípadne opatrovanie, to muža vôbec nezaujímalo.
Korunovaný kk.

anonym_ec0c5a
Včera o 19:35
@bluka2

@bluka2 tak požiadaj hocikoho a od coho je otec ...a nie normalne vlacit mesacnw po lekaroch nemocniciach mesacne babatko veru nie je

Strana
z2