icon

Ako zabezpečiť, aby štvormesačné dieťa v aute neplakalo?

miraklemeister
8. feb 2014

Nasa malá kazde druhe cestovanie preplace.Cumlik odmieta. Ako jej pomoct?

svetluska4
8. feb 2014

My sme mali na vajicku taku hrazdicku s hrackami, taka zabka co nieco hrala a kvakala a blikala, to sa im velmi pacilo. Niekedy im vadilo ze im z vonka svietilo do tvare tak sme zatiahli striesku na vajku a bolo dobre. Ked uz podrastli a vnimali viac tak sme im na dlhe trate instalovali prenosne dvd s nahranym duck tv 🙂

babulina
8. feb 2014

Pri synovi pomahal hrajuci volant s dialkovym ovladacom na pustanie muziky, cd s detskou muzikou ale musela som spievat aj ja 😉

tilly
8. feb 2014

ked soferujes? a ked nie, sedis pri nej? podla mna z toho musi vyrast... moj starsi tak plakaval, strasne, ked sme isli okolo zastavky MHD, tak sa ludia normalne otacali... kazda jedna cesta ma stala velmi vela sil... ale potom z toho nejak vyrastol... skratka si zvykol... a tiez bol oblozeny hrackami a tak a nic nepomahalo...

bobi3
8. feb 2014

to chce len čas, naša zo začiatku plakala jak o život, len sme zastali na semaforoch a rev... teraz jej púšťame destké pesničky a je kľudnejšia, prejde to, 4 mesiace je ešte málo, treba vydržať 😉

zuzkag2
8. feb 2014

Moj maly ma 16mesiacov, a stale v aute place, co place, vrieska ☹ niektore deti asi jednoducho neznasaju sediet bez pohybu. Skusali sme vsetko, nepomaha.

lilitela
8. feb 2014

A nemoze jej byt zle z cestovania? Skus sa poradit s doktorkou ohladom niecoho proti nevolnosti - odskusas 2-3x a uvidis, ci sa nieco zmeni. Je este mala, placom moze prejavovat rozne pocity, nielen "nudu". Mozno ma strach - niektore vajicka maju striesky - skus zatiahnut. Alebo skuste. pokial sa da planovat, jazdit v case spanku. Inak ma uz nenapada nic.

livocka21
8. feb 2014

hmmm neviem ti poradit... moj syn hned po nastartovani zaspava 🙂

sveta27
8. feb 2014

Môj malý tiež plakal a potom vracal - bolo mu zle. Riešime homeopatikami -Cocculine. Ešte mu je aj tak občas zle ☹