AKo zosúladiť čas na nalíčenie, učesanie a oblečenie mamičky ráno spolu so starostlivosťou o dieťa?
Mamičky tie ktoré sa radi líčite, češete a rozmýšľate aj nad tým ako sa zladiť v obliekaní a tak, proste ktoré Vás bavia takéto veci ako si to viete zariadiť pri deričkách, aby ste to ráno posíhali a boli so sebou spokojné a zároveň poriešili aj detičky? Máte niektorá taký skvele zorganizovaný režim - dáte radu?
Syn má rok a nie je to problém. Dám ho do ohradky do ruky kúsok rožka a čaj a ja idem do kupelne. Mám ju tak 2 metre od izby. Dám si krém, malé up, trochu puder. Niekedy na oči len špiralu niekedy aj tiene alebo linku, obočie upravim ceruzkou dám farebny balzam na pery a hotovo. Celé to trvá 10minut. Vlasy buď rozpustené alebo v cope prípadne drdol čo je tiež rýchlo. Nevidim v tom problém toto robím všetko až po káve a rannej hygiene kým je malý tak isto v postielke.
*make up 🙂
Záleží od ženy ak je pre ňu samozrejme pred materskou chodiť upravena resp. nalicena tak si vie nájsť tých 10min.Ja sa licim od 15tich a väčšinou v sobotu alebo nedeľu som úplne bez make upu. Ale vtedy dám aspoň korektor a urobim obočie
Ja mám dve malé deti ráno si privstanem dám si kávu najskôr ranná hygiena potom sa idem nalíčiť účesat.Po pol hodinke idem zobudiť deti nachystam im raňajky a čaj oblečiem učesem ich a ideme do škôlky. 🙂
Mám tri deti....... 8,4 a 3 ročne...... Vstávam o pol hodinky skôr ako deti. Popri chystaní sa si stihnem ešte aj kávu vypiť.
Klobuk dole pred Vami baby, mam sa cim inspirovat, mne to malovanie trva trosku dlhsie - uz len 20 min kym vytocim kliestikami a dajak namalujem tie moje malinke rovne mihalnice, no asi si to zratam co mi kolko trva a tak skusim o tolko vstat skor. A ked ste niektore spominali ze sa potom vratite take uz upravene k detom alebo manzelovi sa este pomojkat (lebo to mam rada a nerada by som o to prisla) tak sa nebojite ze periny ufulate resp. si znicite make up? Toto netusim ako vyriesit :D a este mi napadlo davate si daktora aj natacky na noc - lebo to by vedelo tiez rano usetrit cas ze uz ich len dat dole a uces je hotovy.

@monikafialka ved das na tvar fixator, make up zafixujes a nerozmažeš. Ja si akurat pery naružujem až ked z domu odchadzam lebo syn mi potom s rukami chyta pery a to nemam rada 😁
Ahojte. Ja by som sa rada inšpirovala aký máte time manažment mamičky 2 malycb detí, ročný rozdiel a ešte na materskej. 🙂 čo sa týka úpravy zovňajška, tiež patrím medzi tie ktore dbajú na to 👍 ok En ten *režim* u mňa to stále ešte nie je také aké by som to chcela.... ☹️
Dúfam, že zakladateľke témy nevadí môj dotaz, ak áno zmažem😉.
@any17 jasné že nevadí, aj ja sa inšpirujem možno🙂
@monikafialka ja som si natacky dávala ako slobodná ale teraz nie lebo podľa mňa by to skôr bol strasiak pre manžela keby má tak videl 🙂 Ono to nie je veľmi sexi aj keď vlny sú fajn
@monikafialka to nemyslis vazne, ze tu riesis co si rozmazes make up ,ci mas ist k muzovi este sa mojkat atd. Na toto fakt potrebujes kona? Netusis ako to vyriesit?
Ved to je zivot, to nie je ziadny problem,ked ta len toto trapi... vsak sa maluj az pred odchodom z domu a je to... baby, nerieste kazdu blbost. A 20minut malovat oci...no,to ked si budem robit riadny kompletny vecerny make up ,tak mi 20minut trvat nebude.
No ja sa moc ne maľujem, sem tam líčka, obocko, no ruz akosi musí byť. Ale prestala som používať make up a sa mi pleť zlepsila
Čo robia deti, keď periete, umývate riad , upratujete a podobne ? To isté robia aj keď sa maľujem. Hrajú sa , sú pri mne ... To že je žena namalovaná neznamená že jej dieťa revalo v ohradke alebo si musí privstať skôr alebo sa ukratila o rannú kávu.
U nás takéto bežne skrášlovanie spadá do dennej rutiny ako aj iné činnosti pranie varenie a podobne...
@monikafialka ja sa väčšinou nemaľujem, väčšinou iba keď niekam ideme. Keď sa vrátim do práce tak si plánujem dať urobiť pernamentný make up.
@doryfidory To že niektoré mami sa nemaľujú na materskej, neznamená, že to hentak poňali. Len majú iné priority. A niektorým maľovať ani netreba. Ja som namaľovaná len na svadby a žijem. Aj okolie pri pohľade na mňa žije. Si predstav. Áno, keby sa namaľujem, možno by mi nebolo vidno jemnú jazvu na čele, ale už by som to nebola ja. Mihalnice mám výrazne veľmi, ani tie mi netreba maľovať. Občas si dám špirálu a potom mi celý deň slzia oči z toho. Takže to, že niektoré ženy sa nemaľujú, neznamená, že sa o seba inak nestarajú. A inak, dieťa neznesie keď mám rozpustené vlasy, najskôr ich stále ťahal, a to som nezniesla ja, teraz mu zas vadí, že ho šteklia keď si ho beriem na ruky. Tak ich mám v cope. Celú materskú, už 1,5roka ich dávam do copu, čo predtým som ich asi ani nikdy tak nenosila. A to je tiež len o prioritách. Buď budem mať vlasy rozpustené a malý sa bude jedovať keď sa k nemu sklonim, že ho šteklia, alebo budú v cope a malý bude pritom rád.
@adamadent súhlasím s tebou
@bafka super, paráda, že si si našla svoj štýl a to čo Ti vyhovuje 🙂
podla mna sme v tomto kazda ina, takze treba sa riadit moznostami a tym co sa nam paci, ja som sa nikdy nejako extra nemalovala, takze ja som to neriesila, ked som sa chcela pekne obliect na to som si cas nasla 🙂

@monikafialka Ja keď som v týždni bravala deti do škôlky tak som vstala o pol hod skor než deti,to mi stačilo na maľovanie a vychystanie samej seba. až potom som budila deti a chystala. Nakoľko oni sú lenivci a neradi vstávajú tak som musela byť pri nich a dohliadať inak by sme sa nikam nedostali na čas a hlavne ja do práce 😁