icon

Aký máte názor na spávanie dieťaťa s vami v posteli?

lucadra
23. okt 2010

Aký máte názor na spávanie dieťatka, bábätka v spoločnej posteli? Ja niekedy zhreším, keď je môj muž v práci na pár dní, a malá sa mi zobudí v noci, tak si ju dám k sebe:D Asi by sa to nemalo, no určite skoro každá mama zhrešila takto, či nie? Moja si veľmi zvykla vo svojej postieľke, našu nemá rada, no aj tak sa cítim super, keď je tak blízko mňa. Môj muž mi vždy nadá, keď sa mu priznám, že spala so mnou:( Čo si o tom myslíte? Spávate so svojimi drobcami? Ďakujem za odpovede:D

Strana
z4
ivanka.7
25. feb 2014

Je mi uplne suma fuk, co si kto robi, ja som pred porodom nechcela, aby dieta spalo s nami v posteli, aj to tak zacalo - postielka bola pri posteli a ja som si malu vzdy prekladala na nocne dojcenie k sebe a zas naspat. Postupne do dospelo do fazy, ked sme postielku uplne prestali pouzivat - odvtedy sa vsetci konecne vyspime, lebo sme konecne tam kde vsetci mame byt - hlavne spolu.
Nenarusilo to ziadny nas zivot, ani manzelsky ani sexualny ani neviem aky, jedinou zmenou je, ze ja vstavam oddychnuta, Elianka sa menej budi a kedze som absolutny odporca toho, aby muz spal v inej izbe, ked su male deti, tak vo vysledku sa lepsie vyspi aj moj manzel, lebo ho Eli menej budi (kedze ona sama lepsie spi, ked je s nami).

Vobec ma netrapi, ze som v tomto pripade zmenila nazor, ja som len rada, ze som bola ochotna pocuvat potreby Elianky, svoje i manzelove a dospeli sme k niecomu, co vyhovuje nam vsetkym. Tak by to totiz podla mna malo byt.

Strana
z4