icon

Aký máte názor na súkromné vs. štátne škôlky?

28. jan 2020

Ahojte, neustale pocuvam same negativa na statne skolky (vela deti, malo uciteliek, zle deti , chorobnost) a mechcw sa mi to verit. Ved sama som.chodila so statnej a nemam.pocit, ze som o nieco ukratena. Aky mate nazor??? Jd to len moderne dat dieta do sulromnej , ale vlastnenaj nutnost kedze nejsu miesta. Alebo ma.naozaj len same pozitiva?????? Diki

Strana
z3
ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
zdencaaaa
29. jan 2020

@ptmt1011 ved sa tu aj bojim nieco napisat, uz som bola oznacena za pomstychtivu a zakernu..... Slovo papat pouzivame aj my ale kakuskat uz nie :D Ale takto sa s malou rozpravali tie prve ucitelky v skolke a mala na to nebola zvyknuta, my sme s nou proste takto infantilne nikdy nerozpravali. Tieto nove ucitelky sa s nou bavia ako so malou slecnou a jej to vyhovuje

zdencaaaa
29. jan 2020

@ptmt1011 dcerka sa vola Hana, nikdy som jej nepovedala Hanicka. Doma ju volame Hani, Hanka, Hanula. Pre mna je to Hanicka uz moc, neviem

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
martinuska
29. jan 2020

@ptmt1011 ja som rovnako ako ostatne vyjadrila svoj nazor. Mam odskusane obe varianty a v mojom pripade bola lepsia sukromna. Nemam nic proti nizsej a strednej vrstve, ale bohuzial mame taku skladbu deti v triede, ze su to rolnici, maju zvierata, robotnici. A ich nejaka anglictina naviac, korculovanie a plavanie v 4 rokoch nezaujima. Mozno keby smeboli v meste tak budem spokojna so statnou.
Je to prilis individualne, ako jednotlive skolky, tak aj triedy a ucitelky a v neposlednom rade aj deti.

lenuliatko84
29. jan 2020

Moj syn ma 4,chodi do statnej v Dubnici.kazdy den sa bavime co robili,vzdy donesie vykres a pride s nejakou novou pesnickou.takze za mna spokojnost

kamr
29. jan 2020

Vždy záleží od konkrétnej škôlky, dvaja starší mi chodili do mestskej, však vsetko bolo v pohode, ale najmladší chodí do dedinskej a to je pre mňa topka, úžasné učiteľky, úžasná riaditeľka.

Strana
z3