Aký máte názor na súkromné vs. štátne škôlky?
Ahojte, neustale pocuvam same negativa na statne skolky (vela deti, malo uciteliek, zle deti , chorobnost) a mechcw sa mi to verit. Ved sama som.chodila so statnej a nemam.pocit, ze som o nieco ukratena. Aky mate nazor??? Jd to len moderne dat dieta do sulromnej , ale vlastnenaj nutnost kedze nejsu miesta. Alebo ma.naozaj len same pozitiva?????? Diki
@ptmt1011 ved sa tu aj bojim nieco napisat, uz som bola oznacena za pomstychtivu a zakernu..... Slovo papat pouzivame aj my ale kakuskat uz nie :D Ale takto sa s malou rozpravali tie prve ucitelky v skolke a mala na to nebola zvyknuta, my sme s nou proste takto infantilne nikdy nerozpravali. Tieto nove ucitelky sa s nou bavia ako so malou slecnou a jej to vyhovuje
@ptmt1011 ja som rovnako ako ostatne vyjadrila svoj nazor. Mam odskusane obe varianty a v mojom pripade bola lepsia sukromna. Nemam nic proti nizsej a strednej vrstve, ale bohuzial mame taku skladbu deti v triede, ze su to rolnici, maju zvierata, robotnici. A ich nejaka anglictina naviac, korculovanie a plavanie v 4 rokoch nezaujima. Mozno keby smeboli v meste tak budem spokojna so statnou.
Je to prilis individualne, ako jednotlive skolky, tak aj triedy a ucitelky a v neposlednom rade aj deti.
Moj syn ma 4,chodi do statnej v Dubnici.kazdy den sa bavime co robili,vzdy donesie vykres a pride s nejakou novou pesnickou.takze za mna spokojnost
Vždy záleží od konkrétnej škôlky, dvaja starší mi chodili do mestskej, však vsetko bolo v pohode, ale najmladší chodí do dedinskej a to je pre mňa topka, úžasné učiteľky, úžasná riaditeľka.