icon

Bábätko pekne papá, ale nepriberá.

hviezdicka2409
2. sep 2019

Ahojte mamicky uz neviem kam naoisat tak skusim tu. mate skusenosti s nepriberanim. Maly sa narodil 10.8.2019 a skoro vobec nepribral. Nasa doktorka je onicom tak skusam tu. Maly normalne papa kolko ma este aj viacej (kvoli tomu sme na UM) tak viem ze vzdy vypije 120ml mava hnacky zlte inak mu nic nieje ale vobec nechce priberat prosim poradte co mu dat alebo ako to riesit.dakujem

gigihadid
Odpoveď bola odstránená
nika3136
2. sep 2019

@hviezdicka2409
Keď má hnačky, nestihnú sa mu do tela ani vstrebať živiny a hneď ich vylúči von.
Neskúšala si zmeniť mlieko? Napríklad dať bezlaktózové? Dávaš probiotiká?
Vieš, aj teba keby preháňalo, tak neptiberieš ale ešte možno schudneš.

babyfrog
2. sep 2019

@hviezdicka2409 no ak má hnačky a nepriberá tak mu nesedí mliečko..treba zistiť či nemá intoleranciu laktózy alebo alergiu na bielkovinu kravského mlieka... Netreba to nechať tak lebo takto si ničí crievka

danicka30
2. sep 2019

probiotika urcite nasadit, nam zabrali skvele dr.max probio maxik obsahoval najviac zivych kultur zo vsetkych probiotik s ktorymi som sa stretla...nasa mala ma 7mesiacov a davam jej aj teraz ked sme uz od 4mesiaca na prikrmoch a mliecnych kasickach....urcite sa vam to upravi 😀

dadka36
2. sep 2019

Mesačne bábätká maju ešte riedku stolicu, tuhá nema byť z čoho.

danicka30
3. sep 2019

@dadka36 to je v poriadku ale ked niekolkokrat za den kaka tak to je vela (ovsem neviem kolkokrat ma stolicu male od autorky diskusie) co vsak viem novorodeniatka maju stolicu aj 1x do tyzdna a je to uplne v poriadku, takze by som mala obavy aj ja