icon

Balenie naširoko - poštolky

misisika
24. jan 2022

Ahojte. Pred 2 týždňami nám po sone kázali baliť syna naširoko. Keďže s tým skúsenosti nemám, pýtala som sa v lekárni. Tam mi dali Poštolky a vraj to dám rovno na Pampersku, látkovú plienku vraj netreba. Tak som aj robila. Teraz pozerám na nete a skoro všade sa dáva min. jedna látková plienka. Tak teraz som zmätená. Myslíte, že malo to moje doterajšie balenie vôbec nejaký zmysel?

ivka21
•
24. jan 2022

@misisika áno dáva sa aj látková plienka mi sme dávali dve aby presahovala okraje (ten materiál popuka a môže poskriabat nozicku). A ak aj nepomohlo teraz keď budeš balit dobre pomôže nestresuj sa tym🙂

qwer2019
•
24. jan 2022

Dáva sa aj látková plienka. Ja som dávala najprv 2 a potom 1. Určite nie rovno na pampersku.

luliu
•
24. jan 2022

Treba aj látkovú plienku

surama
•
24. jan 2022

Dava sa plienka, ale musis poskusat, ako vam to bude pasovat. Nam tiez povedali balit nasiroko, ale parkrat som to skusila a potom letela postolka cez celu izbu. Kupili sme podla vahy taku, aku nam poradili v lekarni, ale malemu bola mala. Takze som nakoniec nebalila a na kontrole bolo vsetko ok aj tak.

nwnw
•
24. jan 2022

@misisika ano ide jedna latkova na pampersku. Musela som kupit aj vacsie postolky lebo 1ky boli fakt hned male.

pininka1
•
25. jan 2022

Ked nedas tu latkovu,nema to vyznam. My sme museli dokonca dve davat pri prvom synovi a dost dlho sme balli nasiroko.

domireb
•
25. jan 2022

@misisika áno, dáva sa jedna látková,už som videla / počula aj dve. Ja som dlhšie balila naširoko, ale na poštolky som sa rýchlo vykašľala,kúpila som abdukčné,než sa babrať s poštolkami.

juliet86
•
25. jan 2022

davaj aj plienku. my sme to zanedbali. a mala musela potom nosit ortezu

veve16
•
25. jan 2022

@misisika aj nám kázali baliť naširoko. Ale ortopéd mi kázal kúpiť T-tomi nohavičky,ktoré sa dajú len na jednorázovú plienku. Sú také drahšie okolo 20 eur. Ale dajú sa kúpiť aj tu na bazári za polovičnú cenu.

misisika
autor
•
25. jan 2022

Ďakujem všetkým za odpovede. No dnes ho už balím aj s látkovou. Len má zadoček z toho dosť vysoko. Keď leží má hlavu nižšie, takže po jedle sa mi zgrcne. Vy ste to ako riešili? Dávali ste na vyvýšený podklad? A mám pocit, že si v tom nevie uľaviť 🤷

misisika
autor
•
25. jan 2022

@veve16 To znie dobre, hodné 21. storočia 😁 Mohli by ste mi poslať link? Aspoň pozrieť ako vyzerajú.

juliet86
•
25. jan 2022

@misisika podla mna tie t tomi nebalia az tak nasiroko ako kladicke postolky. mozno popros pediatricku o pomoc ukazanie. vela stastia