Boľavé bruško 15 mesačného dieťatka
Ahojte ženy 🙂 píšem 1x sem na MK . Chcela by som sa trochu poradit . Mam takmer 15m dieta . Všetko je ok, papa už všetko. Pije prevažne cistu vodu , mliecko ma 2x ( pred poobednym spankom a večerným) spanok docela v pohode, mame 12 zubov teraz boli mensie komplikácie ked isli 4 von na raz ( prehnalo ju, a dokonca vracala tak pre istotu som jej dala na odporúčanie DR. Slaby cierny caj , piskoty a obmedzila mlieko a mliecne vyrobky ) ale badám teraz ze aj napriek dijetke ju boli brusko a co prd to plac 🤷 ale iba v noci tak medzi 1 a 3 hodinou rano ... Tak natieram brucho pupikom, hladkam po Chrbte, pocvicim nozkami a spi do rana ... Vie mi niekto poradit co jej mám dať aby aby ju tie prdiky neboleli ? Ďakujem
Aj my sme to mali a veľmi často bolo aj vracanie. Na gastre mu vylúčila úplne mlieko aj keď nemal.intoleranciu a alergiu mal len hraničnú. Ale akonáhle vypil viac naraz žalúdok si s tým nevedel poradiť. Ale aj hocijaké ťažšie jedlo mu robilo problém, často aj zo škôlky sme išli s bolesťami. Čiastočne to síce prešlo, ale stále musím dávať pozor aby toho nezjedol naraz viac, lebo mu je potom zle.
@simona92101 dakujem , rozmyslala som nad tym alebo este coliprev ten som davala ked bola uplne mimi koli kolike

@karpos sab simplex kvapky,na lyzicku pred papanim