icon

Bolo aj vaše dieťa túto noc akoby námesačné?

danuella
16. júl 2014

stalo sa to prvý krát- chodil po dome a nemohol vobec spat, ale nezadlo sa mi ze by nevnimal. normalne som z toho mimo

ejuska79
•
16. júl 2014

@danuella a predstavte si ze moja sa tiez dnes v noci o 3 niekam vybrala, tak som ju vratila do postele a zase zliezla, tak som ju zase vratila do postele, ale nechcela tam byt tak isla ku mne...

konopka
•
16. júl 2014

@danuella nas 3,5 rocny syn v noci prisiel k nam do spalne, dal manzelovi pusu a odisiel uplne bol mimo;)

leeenka26
•
16. júl 2014

moj tuto noc sa desil, zacal z nicoho nic pkakat, strhavalo ho zo sna, musela som ho pevne drzat celu noc, potom sa to este 3 x zopakovalo.

danuella
autor
•
16. júl 2014

tak tusim nie sme sami co mali zvlastnu noc. aj nas akoby chcel zaspat a potom sa vzdy strhol a plakal a potom sa ZACAL PRECHADZAT PO DOME

seahorse27
•
16. júl 2014

Moja dcera spi velmi nepokojne uz asi 3. noc - strhava sa a place zo sna. Bol spln a okrem toho je v tychto dnoch vraj mesiac najblzsie k Zemi v roku, takze to bude asi vplyv mesiaca 🙂

mata1001
•
16. júl 2014

Moj syn tuto noc 2x plakal. Nikdy predtým to nerobil. ...

spinoscapularnabeta
•
16. júl 2014

Nasa mala bola tiez divna v noci vrieskala o dusu, nevedeli sme kde je sever.Rano uz pohoda klidek

marcelinka33
•
16. júl 2014

moj synček síce námesačny nebol, ale mal teplotu 38,4 stup..Včera bol ako vymenený, neboli sme dlho na slnku, ale zrejme ma prehriatie organizmu.