icon

Celodenné výlety a obedný spánok

zabina27
21. mar 2016

Dá sa to nejako skĺbiť pri malom dieťati? V máji bude mať 2 roky a mám pocit, že sa v lete nikam nedostaneme, nakoľko spávať cez obed ešte bude, ale na výlete nie je veľmi kde. Minulý rok ešte prespal v kočíku, ale trochu mu už trčali nohy, aj na kupku vedel pospať v kočíku. Teraz by sa tam už asi nevyspal, je dlhý, tiež sa nám narodí druhé bábo, čiže kočík bude obsadený a nakoniec, asi by sa nám 2 kočíky do auta nezmestili. Ako ste to robili? On zase asi hore celý deň nevydrží, ale akosi si neviem predstaviť, že vôbec nikam nepôjdeme...

Strana
z2
katinka71
25. mar 2016

my tiez vela cestujeme zacali sme s nasim narocnym junovcatom uz ked mal 2 mesiace vybrali sme sa na turu po asfaltke do vysky 3000 m nad morom,teren bo strmsi ze kocik istili vzdy 2 chlapy,tura trvala 4 h a maly vtedy spal prvy ktar spal v kuse 3 h cez den ,proste my sme museli kazdy den niekde ist lebo doma do 1 roka cez den nespal este aj v zime na terase do -13 C bol vonku,este sme chodili na termalne wellnes ked maly mal 3 m tak sme chodili na baby plavanie na vodu bol zvyknuty a mohli sme si spolocne vychutnat wellnes tie 2 h vydrzal v pohode,prvu 12 h cestu na sk absolvoval v 2 mesiacoch zvladli sme s prestavkami co normalne trva 10 hodin jazdy autom sme predlzili na 12 hodin,tuto trasu sme zopakovali do jedneho roka 4 x,od 1 roku som snim sama cestovala lietadlom 1 hodinu a potom 4 h este autom z letiska do 2rokov som tak cestovala 4x ale uz nikdy viac,,ked mal 1 rok tak sme prvy krat boli pri mori cesta trvala iba 6 h co bola malina oproti tomu co sme cestovali na sk ,proste ked sme my ako rodicia boli v pohode tak aj nas syn bol tiez a bol spokojny aj doteraz je kde je jeho mama a papa

Strana
z2