Chránič na radiátor pred deťmi
Ahojte,
prosim Vas aku zabranu ste pouzivali na radiatory?
Dakujem za odpovede.
@katarina092 Ziadnu, co tam treba zabranovat?
@sona96 aby si dieťa nedajbože neublížilo🙈😂😂😂
@katarina092 nemala som nikde nič. Okrem rohu stola kým to nedala dole😂😂Naučila sa dávať pozor🤷♀️
Ani my sme nič nepoužívali.
tiez nemame nic ani na radiatoroch, ani inde. som zastanca toho, ze treba radsej vysvetlit, aby si daval pozor. lebo potom co, ked pojdete niekam na navstevu, kde tie zabrany nebudu?
@katarina092 na radiator treba zabranu? Som nevedela🙈rohy stolov mozu byt problem.. raz ozaj zistila ze to boli odhlavickovat a zacala davat pozor.
@tncka 😂😂😂😂😂 zlatá
@katarina092 ahoj ani neviem že je niečo na rádiátor. My sme pri oboch deťoch nikdy nič nemali ako žienky hovoria iba máme detské poistky do elektriny a na jednej skrinke poistku lebo tam máme chemikálie ale inak sme nikdy nič nemali a to sú obe hrozné šidlá a výmyselnice 🥰 stačilo normálne vysvetliť , ukázať a hotovo. Staršia má teraz 2,5 roka a mladšia rok a dodnes deň si ani jedna neprivrela nikde prsty, ani sa neopálila , ani hlavu nerozbila a oni dve sú teda riadny čerti, ver mi 😅 akurát také normálne "obúchance" z pádov na zem atď. Na to je staršia expert sa potknúť na úplne rovnej prázdnej podlahe 🤣 raz si akurát pamätám že sme keď sme mali iba staršiu dcéru chceli dať tie chrániče na rohy jednoho stola a hneď ako ich malá ráno tam uvidela pri nich 10 minút stala (mala tiež okolo 1 roka) a kým ich nevyškubla si nechcela ani plienku dať prezliecť 🤣 skrátka utrhnúť tie chrániče bola pre ňu prioritou 🤣🤣🤣 odvtedy sa ani nepokúšame
Fu...jedine čo ma napadlo, tak v škôlkach zvyknú mať také drevené akokeby zásteny... v byte som to nikomu ale nevidela...
Ak date zabrany na radiatory, ako chcete aby prudilo teplo? Pred radiatorom nic nema byt, ani ziaden nabytok, presne kvoli tomu. Jedine ak tie radiatory nepouzivate (ja mam pred radiatorom v obyvacke gauc, ale ja som ten radiator za 4 roky zapla asi raz, aj to som mala inak zariadenu miestnost a to teplo tam prudilo)...
@hennyinnsbruck Ide o to, ze mame stare radiatory s ostrymi hranami a poznam pripad, ked si na tom dieta rozbilo hlavu..
Co sa tyka rohov, tie chranice su onicom, vsetky ich postrhal..:/ nic ine mi tiez neostava len davat pozor. Ale neviem do kedy, ma 15 mesiacov, vysvetlit sa mu moc veci zatial nedaju..
@katarina092 môžem ti poslať foto do správy ako to máme my, ak chceš.
@katarina092 no, ja ako dieta som si na takom radiatore rozbila hlavu a doteraz tam mam 2 jazvy (2 ciary vedla seba, ako boli tie radiatorove tycky 😆🤦♀️)
Ale to sme sa so sestrou nahanali kol stola a ja som na to spadla...
@katarina092 vieš čo ale aj som si myslela ze mate staré radiátory... Lebo som si myslela toto je extrem 🤭 no ale pozri hlavu si nerozbil... Treba len upozornovat zachviľu pochopí ,vydrz 15 mes neni až tak nízky vek.
@hennyinnsbruck Tak stava sa, neda sa vsetko ustrazit...
Za par rokov rekonstruujeme byt, tak dovtedy to dufam zvladneme s Bozou pomocou.
@joannita Tak to nezavidim:/
@lavi24 Mozes, dakujem 🙂
@sovica Dakujem velmi pekne🙂
@katarina092 nedá veru
..

@katarina092 ja som asi veľmi hlúpa, načo treba zábranu?😂