icon

Cikanie 3,5 ročného chlapca

21. máj 2022

Môj syn 3,5 r bol u sestry na celý deň.Ked som prišla tak mi len medzi rečou povedala, že prečo som ho nenaucila sa po vycikani utrieť, že mal veľké fľaky na slipoch.Ze ona to svojich naučila a chcela vedieť či to doma robí a nich nie, alebo som ho k tomu neviedla.Nemam sa koho takú intímnu vec spytat

gubcikova
21. máj 2022

Aj my sme učili malého že po potrebe sa treba utrieť

ruzasipova
21. máj 2022

Naseho po cikani neutierame.

pribinak
21. máj 2022

Ja som učila že po cikani má pipika otriasť, o utierani pocujem 1x

dada0902
21. máj 2022

Ja som tiež o tom nepočula aj jej muž si utiera? 😄

luccija
21. máj 2022

@dada0902 čo sa smeješ🙂môj muž sa utiera a vidím, že veľa chlapcov v škôlke tiež.Nepredstavuj si, že si vezme mokrú servítku, ale normálne toaletakom a práve preto, čo je napísané.A chlapci to často robia, že sa ponahlaju a pomaly ešte cikaju a už sa obliekajú.Deti to v škôlke vôbec neriešia, že vidia, že si niekto odtrhne papier a pomágajú pipina🙂

lydiasabolova
21. máj 2022

moj si utiera, ale planujem ho dat zaucat manzelovi, aby piskal na stojaka a nech ho on douci otriasat namiesto utierania.. inak ale moze mat mokre flaky aj preto, lebo mu uslo.. moj ked je velmi zaujaty niecim, tak je zaujaty do poslednej moznej sekundy a potom dobieha na wc 😀 nie stale, ale obcas mu v takych chvilkach ujde proste..

veronikaszabova
21. máj 2022

Nasi chalani "oklepu", neutieraju sa 🙂

spadnutaslivka
21. máj 2022

chlapci vytrasú, nepočula som, že by mali chlapci utierať. Ani od doktorov som ešte nikdy nepočula, že by sa riešilo utieranie pinďúrov.

dada0902
21. máj 2022

@luccija ako to utieranie to mi není smiešne je však možné že niekto to robí len preto ta poznámka o jej mužovi keď sa stará do jej malého ze prečo ho to nenaučila

nikaeli
21. máj 2022

Môj drobec sa utiera, pýtal si papier po tom, ako videl kamarátov v škôlke utierať sa. Nevidím na tom nič zlé, ani smiešne. Keď sme vonku, tak trošku počká, kým odkvapká a tak sa oblečie. Nejak by som to nehrotila. Čo sú to veľké fľaky? nemohlo mu skôr ujsť? jedna či dve kvapky z neutretia veľký fľak neurobia....

evkamotka
21. máj 2022

Zo zaciatku sme utierali, uz je vacsi (skoro 5) a dostatocne si oklepe, ze netreba. Ale tie mokre slipky su podla mna skor z toho, ze par cvrkov/kvapiek mu ujde pred/po cikani

nikpa
21. máj 2022

My sme učili, že si ho má po malej otriasť. Ale je pravda, že keď som s ním zo začiatku ako sa učil na wc chodila ja, tak som mu ho utrela aby nekvapkal... Čo si s ním robí teraz sám na wc ani srnka netuší 🤷😃

11iva11
21. máj 2022

Samozrejme, že treba utrieť tak ako sa dievčatá utierajú, je to hygienickejšie...syn má 3 roky a tak ho to učím. Po oklepaní alebo vytrasení to môže skončiť mimo misy.. (alebo v tých slipoch).
Nepotrebujem to furt utierať. Takisto ho minimálne doma plánujeme učiť sedieť na záchode počas cikania a nie na stojaka..práve kvôli tej možnosti oprskanej dlážky. Keď bude niekde pisoár, tak samozrejme na stojaka, ale doma pisoár neplánujeme mať 😀

bluka2
21. máj 2022

Môj má 3,5 a priloží k tomu toaletak, vždy je mokrý potom. Tak sa mi to zdá lepšie na toaletaku, než na slipoch, ale tiež som to ešte s nikým nekonzultovala

marca12
21. máj 2022

Ano,chlapci si utieraju,utiera si aj moj priatel. Pre mna je to zaklad hygieny,nestaci otriast

luccija
21. máj 2022

@bluka2 chalani v škôlke sú často leniví a ledva si tie slipy stiahnu iba vystrcia pipina a, keď docikavaju všetko na slipoch a teplákoch.Alebo sa otočí kto čo hovorí a cikaju úplne vedľa😝

bluka2
21. máj 2022

@luccija môj od bábätka nemá rád špinavé ruky, od bábätka počkal, kým dám dole plienku a potom robil potrebu, dokonca ako polročný sa na to v noci zobudil...úplne čistotna hlava, viac než ja. Keď mu náhodou pomáham utrieť zadok, sám si pýta, že ešte "utrieť cikačka!" (Sorry za výraz). Dnes cikal vonku, všetko čisté, dal si záležať, vyzliekal sa sám, ja som sa tvárila, že nie som s ním, lebo cikanie na ulici sa mi moc nepáči, ale wc v dohľade neboli 😂 samu na to udivuje, prvá dcéra bola viac priemerná v tomto...

bluka2
21. máj 2022

@luccija pre neho ísť sa hrať do piesku, sa zatvári, že nechutné, fuj

ivangeline
21. máj 2022

Zo zaciatku utieral,teraz nedbame.. chodieva sam.. a ma uz aj tak dost nasich odporucani. :D

mb2021
Odpoveď bola odstránená
sojorez
21. máj 2022

Jasne, ze syn sa utiera. Mozes klepat kolko chces, posledna i tak skonci v trenkach.

yogi1234
29. okt 2024

Nuž, a tá radosť upratovacej služby, keď sa v pisoároch nachádzajú kúsky rozmočeného toaletného papiera...Tie premotivované mamičky síce myslia na hygienu(čo je na jednej strane fajn), ale nedomyslia toaletný papier v pisoári... Typické bratislavské myslenie....

jesenzima
29. okt 2024

Aj náš sa utiera po cikani 🤷

jesenzima
29. okt 2024

@yogi1234 premotivovane mamičky, bratislavske myslenie? To čo je za trápny komentár 😃

lenka2232
29. okt 2024

@yogi1234 ty patris asi k tej upratovacej sluzbe co? Podla mna je normalne utriet pipik,mojmu to tiez robim,potom nema mokre slipky