icon

Čo hovoríte na fotenie miminiek na šestonedelí?

luciabodkask
29. feb 2012

Novorodeniatka sa najlepšie fotia do prvého týždňa ich života, väčšinou spinkajú a dajú sa dobre polohovať. Lenže toto obdobie ležia mamičky často ešte na šestonedelí. Odvážili by ste sa dať si spraviť umelecké fotografie vášho miminka ešte počas vášho pobytu na šestonedelí?

Ďakujem za každú odpoveď 🙂

Strana
z4
silvapokorna
16. máj 2017

Pre mňa sú pekné aj rozmazané a nie úplne profi fotky, keď zachytávajú spomienky. A mám teda a z porodnice, iba som si fotila sama. Ale je pravda, že pekná fotka je proste pekná fotka. Sama som už dlho foťák nevzala do ruky, fotím len mobilom a už pri tom asi ostanem. Na upravovnie a triedenie nie je čas. A mobil je po ruke skoro vždy 🙂

luciana.ba
17. máj 2017

Ja som v období šestonedelí mala "po ruke" kamarátku, ktorá nás fotila priamo doma a len tak u kafíčka 🙂. Každopádne pre mňa je zachytenie života mojho synčeka veľmi doležité, preto som si kúpila aj mobil s kvalitným foťákom.

briketa
20. máj 2017

Fotenie novorodencov je moja srdcovka

briketa
20. máj 2017

Aj CB, to je uplne jedno. Ta vona a makkost sa nevyrovna nicomu na svete 😍

silvapokorna
29. máj 2017

@briketa Tak to je nádhera. Ako píšeš, ta makkosť a jemnosť sa nevyrovná ničomu. Krásne zachytené! ❤

patka33
15. sep 2018

@kralicica nevies ako sa vola ta fotografka?

patka33
15. sep 2018

@piknik4 ahoj dostala si kontakt aj nas fotila 3 tyzdne dozadu a nic

ywca222
6. jan 2022

@bambi2 nehovoriac o tom kolko stoji fototechnika a tie ich oblubene kulisy tiez nieesu zadarmo

Strana
z4