icon

Čo kúpiť ročnému bábätku na Vianoce?

15. dec 2023

Ahojte, rozmyslam čo kúpiť dcérke na 1. Vianoce. Všetko má a zasa nechcem kupovať somariny. I keď viem že si to ona ešte poriadne uvedomovať nebude.
Preto ma napadlo či jej nekúpiť niečo na pamiatku ale zasa neviem absolútne čo. Nemáte nejaké tipy?

ivangeline
•
15. dec 2023

Nie. Urobit fotku? Vtlacit ruky a nohy do sadry? Take mavaju. Prip. pisu dennik.

gabika108
•
15. dec 2023

My sme kupovali trojkolku takú co tlacite vy kocik pre babiky malý drevený ale s tým sa začala hrať neskôr. Potom knihy našu to bavilo

selena_luna
•
15. dec 2023

Mozes zaramovat jej atramentove odtlacky noziciek. Svojej ako.polrocnej som dala pod stromcek nove dudusky, to bola jedina vec ktoru vtedy dokazala ocenit 😄

anjelicek26
•
15. dec 2023

Poukazka na plavanie, rodinne fotenie, rocne predplatne do zoo v okoli, kurz baby gymnastiky... presne pre to, ze ona si to uvedomovat nebude, kupit nejaku "bonus" fisher price hudobnu hracku a vybavene...

rychenza
•
15. dec 2023

Kúpila som hračky, ktoré potešili.

ibatanecnica
•
15. dec 2023

odfotiť sa a založiť do fotoknihy

elviku11
•
15. dec 2023

Na akú pamiatku prosím ťa? Načo? Ty si pamätáš, čo si dostala na prvé Vianoce? ..... Kúp jej hocičo, čo ju práve zaujíma a vôbec nerieš "pamiatky"

reanda
•
15. dec 2023

a kolko ma? pokial len par tyzdnov, mesiacov, tak kludne nic, lebo si ozaj nedokaze este uvedomit, ze su vobec nejake vianoce.. a je to skor darcek pro forma pre rodicov, ako pre to dieta.. pokial ma uz okolo roka, tak hocijaku hracku - dieta spoznava a uci sa, co su vianoce a ako sa slavia a ze sa dostavaju darceky, co cloveka potesia - tak ma dostat darcek, co ju potesi 🙂

nevenka
•
15. dec 2023

@reanda presne tak, mame dieta septembrove, to dostalo uz nejaku taku hracku na spoznavanie sveta, jedno npvembrove, na Vianoce mal cca mesiac a teda daco take do buducna sme kupili, potom dalsie malo tyzden, ked boli Vianoce, tak to sme mu jednoduche hryzatko. A jedine posledne dieta ma prve Vianoce take, ze ma cca rok, takze hracku primerane veku, vkladacku dostane. I ked, ma este po starsich surodencoch, no ale nech ma aj svoje.

nwnw
•
15. dec 2023

Pukylino a ruzovu tatrovku sme sa skladali neterke kedysi.

mikadooo
•
15. dec 2023

Nemusíš naozaj nič. V tomto veku bol pri mojich deťoch najzaujímavejší baliaci papier 😁. Myslíš si, že dieťa potrebuje niečo na pamiatku "keď si mal 1 rok a boli Vianoce"?

luckajozko21
•
15. dec 2023

Ak chces pamiatku, tak mozes vyrobit vianocnu gulu 'Moje prve vianoce' s menom dietata a rokom. Ale teda darceky by som vobec neriesila. Bud nieco uplne prakticke, nieco do buducnosti ako je odrazadlo alebo len nejaku blbinu (zvieratko na snurke alebo tak)

lamonita
•
15. dec 2023

U nás žal úspech bublifuk

evickuska
•
16. dec 2023

Moj ma 8. mesiacov a kupili sme 2 hracie knizky, 1 po nemecky snazime sa bilingvalne.
A nejak mu priebezne zaobstaravame co potrebuje.

tanyag
•
16. dec 2023

Ja som nekupovala nič. A dnes moja 5 ročná mi povedala, že prečo, keď bola maličká, ešte v perinke, tak nemala Vianoce a ani darčeky? 🤣🤣🤣 Ale mala som aspoň fotky, tak som jej ukázala, že Vianoce mala...bola spokojná 🙈