Čo obliekate deťom na spanie na noc, keď je takéto teplo?
Moja ma len tricko a gatky
Len gatky. :D Obcas vrch. Babatku kratke body. Vsetci maju tenke prikryvky.
moja 13 rocna spi len v gatkach a pyzamovom tricku. a neprikryva sa. 6mesacna ma tenke bavlnene pyzamko - neprikryvam ju.
My máme teplo doma, takže spodné prádlo/plienka, popr. ročná nema len plienku ale aj krátke body. Túto noc nemala prvýkrát body ako bolo vonku 31 a v izbe večer 28 a teda pri vetračke nebola zima v noci vôbec, skôr príjemne.
Nič. A ja spím tiež len v spodnom prádle.
Mladsi 2 rocny plienku a pyzamkovy vrch kratky. Starsi 9 rocny pyzamo kratke. Spime pri otvorenom okne a deti sa neprikryvaju ani v zime 😀
Môj 2 ročný spí nahý 🙈 keď mu dám tričko, tak si ho aj tak v noci vyzlečie.
tielko a lahke kratke pyzamove kratase.
Moja má body s krátkym rukávom a natom mala dodnes letný spací vak, no dnes ráno mala celé bruško posiate potničkami, čiže ododnes už len zo body 🥴 Ma 2r.
13m má už dlhšie len overalík s krátkym rukávom a nohavicami, spí neprikrytá (aj ak ju prikryjem tenkou dečkou, po chvíľke sa odkope). Keďže v noci nemá klesnúť teplota vonku pod 22 stupňov, rozmýšľam, že dnes ju už nechám len v plienke…
Krátke pyžamo.
davam dlhe pyzamko obom (3 roky, 11m), ale s tym, ze spime pri otvorenom okne a obaja spia neprikryti..
Nic
My máme síce 26/27 ale otvorené okno a nad ránom by mi bola nahej zima.
Mam normálne krátke pyžamo a letnú perinu ak bude ešte teplejšie dám len plachty.
Najmladšia ma vak 0,5 tog a staršia perinu reguluje si sama ak je odkopana, nechám ju tak
Tričko gate ponožky
Krátke pyzamo + otvorené okno. Nad ranom si prehodí tenku deku keď sa schladí. Teraz má 5, ale od mala takto spi v lete
9 r len v nohavickach
10r len v tielku a v spodnom prádle

Spi nahata(3,5r)