icon

Čo používate, aby bol čajík v zime vo fľaške teplý?

pimpulienka
20. sep 2011

Mám totiž jeden termoobal, ktory teda nebol najlacnejši, ale tam keď dam čajik či vodičku do nečasu ako je napr.teraz a sme čo i len chviľu vonku už je to dobre studene a teda nevhodne pre 15 mesačnu dcerku na pitie.. Čo použivate vy?

mamia25
•
20. sep 2011
bea1971
•
20. sep 2011

veru aj ja som vlani kupila udajne kvalitny termoobal na flasky,ale kde,aj tak za kratku chvilu cajik vzdy chladol,tiez ma to hnevalo,taktiez nebol lacny a to som ten obal mala este vlozeny v taske na kociku 😒

stanislavao
•
20. sep 2011

najlepsia je klasicka termoska. tie termoobaly su naozaj na nic. teraz uz su termosky take nerezove aj 300ml, cize mensie a v pohode vam to vojde do prirucnej tasky ku kocaru.

veverina
•
20. sep 2011

ja termosku,nic ine ma nenapada,potom prelejem cerstvy teplucky...

jay_jay
•
20. sep 2011

aj ja mam osvedcenu termosku avent - teda ten termohrncek. caj je teply este aj ked sa domov vratime 🙂 mam od nich aj termoobal, ale ten je na nic.

zuzikkaa
•
20. sep 2011

no v tych termo obaloch to vydrzi asi 3 hodky ale musis to tam dat uuuplne horuce,,nie ze ohrejes trochu caj a das tam,,to ti hned ochladne.ja som robila tak ze som vzdy aspon do malej flasky dala varenu vodu a dala spolu s cajom do termoobalu a teplota tej vody udrziavala caj v teple.ale to mam taky ten mäkky obal nie z polystyrenu 😉

angua27
•
22. sep 2011

jednoznačne termoska.

adelaida33
•
22. sep 2011

aj ja plánujem nosiť v termoske, mám takú 3dc nerezovú. v termoske je asi najistejšie, že teplota nápoja vydrží dlho.

mamutka
•
22. sep 2011

dobry je spominany Avent termohrncek, ale nie kazde dieta je ochotne pit z toho tvrdeho cucacika. nas maly to dlho bojkotoval. takze ak si chces byt ista, ze nevyhodis peniaze zbytocne, tak radim termosku a odlievat si do flasky z ktorej rada pije

katka888
•
22. sep 2011

termoska a nasa pije z vrchnaciku z termosky, ak by nepila z poharika, aj tak by som mala v termoske a prelievala do dojcenskej flase

kukucg
•
22. sep 2011

Ja mam Thermabag od Aventu a pouzivala som ho a bola som spokojna, aj ked sme boli dlho vonku a v riadn ej zime, mozno nebol nakoniec uplne teply, ale pre mna bolo podstatne aby nebol ladovy 😉 co by bol inak v takej kose okamzite 😅

tanitta
•
22. sep 2011

my sme pouzivali termosku od Baby Nova je to 2,5dcl termoska kde sa da priamo nasrobovat cumel a dietatko pije priamo z termosky beztoho aby sa nieco prelievalo;).... cajik vydrzi teply dobre dlho .... ked som skusala ako dlho tak teplota a drzala dobrych 5hodin ... termosku sme kupovali v lekarni kde tuto znacku predavaju ....treba ich obehnut asi viac a zistit...