icon

Ako sa liečiť z choroby spôsobenej klimatizáciou a teplom?

6. aug 2026

Ahojte, čo si mam dať keď som ochorela z tohto tepla? Ani sa nečudujem, doma v byte mam velké teplo tak som pri ventilatore, vo fitku silná klíma, v obchodoch všade tiež potom pridem von a tam 40 stupov, chodim aj na kupaliska a tam si dám vždy niečo studené na pitie, + plávam v studenej vode. Mám zväčšené uzliny, a bolí ma hrdlo, môže to byť zapal dychacich ciest? To mavam často, čo si mam dať? paralen? Ďakujem. Antibiotika nechcem, lebo toto je z toho že pijem stale studene a som pod klimou a ventilatorom🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️Už nech to skončí….

anonym_2b1588
6. aug 2026

Teraz je z tohto angina.

anonym_891968
6. aug 2026

Moze to byt zapal hrdla alebo angina. Na hrdlo mne najlepsie zabera Strepfen sprej na ten nedam dopustit je aj od bolesti. Paralen ak nemas teplotu podla mna zbytocne.

anonym_6ef046
6. aug 2026

@anonym_autor
To je na urgent tam na 100% nemaju klimu

anonym_fc20f6
6. aug 2026

@anonym_autor v týchto horúčavách by si nemala piť príliš studené nápoje, je to pre telo teplotný šok, vtedy sa hrdlo stiahne zníži sa prekrvenie, následne to oslabí lokálnu imunitu a telo reaguje zápalom...

motylik2559
6. aug 2026

@anonym_autor Ahoj, ak to mas len zacinajuce, tak na hrdlo mne pomohlo pastilky. Za 2 dni uz nebolelo. Ale ak to mas uz take neznesitelne, skus ist radsej k lekarke, nech ti nasadi lieky. Kludne jej mozes povedat,ze ak to nie je na atb uvitas nejake ine. Moja mudr. nedava hned atb, az ked to je ozaj zle (nevyhnutne) 🙂 Vela zdravia prajem, nech si rychlo fit🍀

autor
6. aug 2026
@motylik2559

@anonym_autor Ahoj, ak to mas len zacinajuce, tak na hrdlo mne pomohlo pastilky. Za 2 dni uz nebolelo. Ale ak to mas uz take neznesitelne, skus ist radsej k lekarke, nech ti nasadi lieky. Kludne jej mozes povedat,ze ak to nie je na atb uvitas nejake ine. Moja mudr. nedava hned atb, az ked to je ozaj zle (nevyhnutne) 🙂 Vela zdravia prajem, nech si rychlo fit🍀

@motylik2559 Ďakujeem len Dr. ma 2 tyzdne dovolenku, skusim si dat sprej do hrdla

motylik2559
6. aug 2026
@anonym_autor

@motylik2559 Ďakujeem len Dr. ma 2 tyzdne dovolenku, skusim si dat sprej do hrdla

@anonym_autor No ved mala by mat zastupujucu lekarku. Vzdy ma kazdy obvodak. Skus kuk, ci ma a skoc kludne aj k zastupujucej🙂