icon

Čo to znamená, keď sa mi malá trhá zo spánku?

angelaa214
30. júl 2011

aj ked mi zaspava,tak sa myka trha..casto sa v noci budi. akoby sa uistovala ci som pri nej,mozno to je nieco so psychikou?

hameeda
30. júl 2011

no to by zaujimalo aj mna aj moj syn to robi,,dcera mala take obdobie asi medzi 2 a 3 rokom ked aj so zpanku sa budila s nenormalnym placom,,potom to samo prestalo,,moj 2,5 rocny to robi tiez ze ked zaspava tak sa strhne a teraz posledne aj v noci sa budi s placom a nechce ani aby som sa ho dotkla, ked sa k nemu niekto priblizi tak place este viac,,ma to mrzi lebo si pripadam ze ma vidi ako niejake monstrum zatial to neriesim lebo dufam ze to samo prejde ako u starsiej ale tiez by ma zaujimalo preco je to tak,,a hlavne ci sa s tym neda nieco robit

denne73
30. júl 2011

Ahoj nepíšeš kolko má maličká.Aj nám sa trhala, alenielen v spanku ale aj počas dňa. Boli take ulaky. ja som za tým šla a zistila som že je urieknutá. proste mala z oči. Ludia jej odoberali energiu. Na to dobre zabera čistec rovný kupiš v lekarni bylinky . A ešte uhliková voda. Ľudovo povedane očianka. (čistec rovny)Prajem aby vám to čim skôr odišlo.

lucia20
3. aug 2011

ja uz mam osvedcene na mojich detoch, ze ony sa takto trhaju, nie po zlych zazitkoch, ze by na nich ktosi krical alebo cosi podobne, ale hlavne vtedy, ked maju silne zazitky cez den, co velmi emocionalne prezivaju. vtedy neviem, ci to prezivaju v noci znovu, ale v tie dni sa mi trhaju zo sna.

janka2109
1. jan 2012

denne73 a to čo s tou bylinkou, to je čaj, ak ano čo s tým čajom, iba pit dietatku treba dať???dakujem