icon

Crhápanie u 3 mesačného bábätka

denisa54231
15. mar 2019

Ahojte mám 3 mesačnú dcérku a keď spi tak hrozné chrápe a ako keby jej v noštek pukalo alebo niečo take my sme v gb a lekárka mi povedala že jej mám nakvapkať trosku vody do nosteka 😳😳 že to nič nie je no ja sa toho zvyku sedím mala sa budí a ako keby sa jej ťažko dýchalo ....

sissy27
15. mar 2019

@denisa54231 trošku jej podlož matrac aby mala hlavičku vyššie, ak máte suchý vzduch tak zvlhčovač a do nošteka nie vodu, to jej ešte viac vysuší, ale morskú vodu - tu sa to predáva v lekárni ako sprej do nosa, neviem ako v UK.

selest
16. mar 2019

Aj nas to robil. Chrapcalo mu to v nose vraj este nemal celkom vyvynuty ten nostek alebo tak nejak to vysvetlila hv. Ani neviem kedy prestal. Ked bol mensi ako tvoj tak som dala na vatovu tycinku sterimar baby a s tym som mu vecer vytrela nostek. To je morska voda do nosa kupis v boots. A len som potom vybrala susniky. Sem tam som este jemne potiahla ustnou odsavackou ale az ked bol vacsi a ozaj mu tieklo z nosa.

lindusss2016
16. mar 2019

No ja by som malemu babatku rozhodne hlavu nicim nepodkladala. Bud kup klinovy matrac, alebo podloz jednu stranu postielky

jankaga
16. mar 2019

To je normálne u bábätka.netteba hlavu podklad at nicim

kristina2412
16. mar 2019

@denisa54231 naša tiež chrapkala😂a najviac vonku v kočíku,keď som išla po ulici ľudia sa otáčali,ale preslo to okolo pol roka

barbor_ka
16. mar 2019

Ano, aj my mame s tym skusenosti. Ziadny strach! Dychacie cesty este nie su uplne vyzrete, preto ten zvuk ;)