Čudné správaní 1,5-ročnej správy.
Dobry nechcem vyznit blbo ale chcem se len spitat moja mala rok a pol ma svoj oblubeny vankúš ale co se chcem spitat je ci aj vase dita na tom robi take pozy nazvem to sproste (ojizdi) vankus ? Lebo jinu hracku co maju v obľube...moje mala to zacla robit neviem urcito kedy ale zniceho nic zacla (ojizdet) vankus ci to ma nejaky vyznam ci to robi len tak ?
@princeznasevera neriesim prave jen ci to nieje cudne 🙂 minule to robila tak pres hodinu v kuse mi to príde smesne ale, je u toho taka pokojna
kopulačne pohyby u takychto detí su pomerne bežné a vymiznú nemáte sa čoho obavať
vraj aj ja som to robila ako mala, rodicia volali stryka psychiatra ci som ok, no a bola som same to odoznelo 🙂 je to normalne, nemusis mat obavy 🙂
Ja sem pry tiez (ojizdela) gauc :D tak asi ok asi ji to upokojuje niako ji v tom ani nebranim tak diky holky 🙂
@mimimiruska objavuje sexualitu
@lenvam to snad nie :D
@mimimiruska no tiež som o Tom nevedela kamoška mi povedala🙈

@mimimiruska moze to robit z mnohych dovodov. Moze tak upokojovat seba aby spracovala zazitky z celeho dna alebo je to hra. Na tvojom mieste by som to neriesila pokial by to nerobila v skolke napriklad