Dávate 2-ročným deťom na doma papuče?
Caute, davate na doma papuce malym detom? 2 rocnym? Dakujem
Nic ,nikdy nenosila papuce a naj je ked ani ponozky nema(papuce nema ani v skolke)
Najstarsi je uz takmre dospely, najmladie ma 4 roky a u nas deti papuce nepoznaju. V skolke papuce tiez nemali a v skole take tie klasicke tiez nie. Tam mali "zyysky" z leta t.j. sandale tak dlho pokym napovali.
Davala som a aj v zime si ich vzdy aj tak dala dole. Obcas sa mi podari donutit ju mat ponozky, ale vacsinou si aj tie da dole.
Syn donedávna chodil stále v papučkach,takych sandalkovych Rak. Tetaz v lete, ako už je teplo, chodí len v ponožkách. Dcéra stále nosí papučky, ten istý typ ako syn.
Všade mame dlažby,okrem ich detskej, aj tam je len plávajúca a uprostred majú veľkú penovu podložku, takže si ani neviem predstaviť chodiť úplne naboso.
Nie u nas sa nenosia vobec papuce, mame jedny, ale tie berieme len k babkovcom, kedze tam je zima.
20 mesacne dieta, vzdy bez papuc, ale zato pocuvam uz aspon 10 mesiacov ze kedy jej dam papuce ☺️☺️
Tak ja uz fakt neviem, nam fyzioterapeutka odporucila na doma papuce, teda na rovny povrch a na dvor nic.
Pokial je to bytovka, tak nie.
V dome mali papuce iba ako mali a v zime, inak pomozky ci naboso...podla teploty v dome
Ploche nohy su casto dedicne...ja som mala ako dieta a najstarsi syn ma, ostatni ok.

Sandale. V papučiach sa potí nozicka