Dávate Bepanten alebo Sudocrem pri každej výmene plienok?
Bepanten/Sudocrem - natierate babatkam pri kazdej jednej vymene plienok aj ked nemaju zapareniny?
Používali sme len sudocrem a iba keď bolo začervenanie, inak sme nedávali nič
Davam pri 9 z 10 prebalovani sudocream. Ked bude mat cervenu ritku a bude ho to stipat bude neskoro.
Nedávala som, dcere som natrela riťku asi 4x a synovi ani raz 😃 nejako sme to prežili bez zaparenin...
Pri každej výmene plienky dávam Bepanthen. Zatiaľ má prdelku ukážkovú. Klop klop.
Poznam mamicku co davala preventivne pri kazdom prebalovani od narodenia az do odplienkovania pri obidvoch detoch. Ja som mala preventivne kupeny ale nikdy som ho nepouzila - tiwz dve deti
V zime som davala tak kazdu druhu plienku a teraz v lete natieram kazdu. Kamosky mi odporucili, ze Sudocrem je velmi silny a nemam ho davat, ale az ked bude nejaky problem. Tak som davala rozne ine kremy na ritku a ked bol problem dala som sudocrem.
Nie. Davala som len ak bol problem a viem, ze sudocrem je popularny, ale ak si niekedy skusila na podrazdenu pokozku, strasne stipe

Sú to rozličné prípravky s rozličným zložením aj účinkom. Bepanthen môžeš dávať aj pri každom prebaľovaní, pôsobí skôr preventívne. Sudocrem pri začervenaní, zaparenine.