icon

Dcérka má 3,5 roka a váži 25 kg. Máte aj vy silnejšie dieťa?

simkam2912
31. máj 2020

Prosím vás mate niekto takē tlstejsie dieta?? Moja mala ma 3,5 roka a 25kg,treba s tym ist k lekarovi?

daganov
31. máj 2020

@simkam2912 píšeš, že sa malá stravuje normálne. Len pre každého je normálne niečo iné. U niekoho je normálne raňajkovať dva rožky s maslom a salámou, pre niekoho kašu z ovsených vločiek s ovocím a orechmi, pre niekoho vianočku s maslom a džemom a kakao. Pre niekoho je normálne obedovať paradajkovú omáčku, knedľu a fašírku, pre niekoho rybu pečenú so zeleninou a zemiaky. Možno máte celkovo nie veľmi dobré stravovacie návyky, prehodnotila by som jej stravu, lebo môže mať v budúcnosti zdravotné problémy. O psychických ani nehovorím, deti sú v tomto kruté, posmievajú sa, bohužiaľ. Zmeniť to môžeš jedine ty.

stanislavicenka
31. máj 2020

@simkam2912 nemyslim si, ze papa normalne veci. Takato vaha nie je v poriadku. Ja mam 4,5 rocnu dceru, vazi 16 Kil. Doma jeme zdravo, je to zivotny styl. Pijeme iba cistu vodu, v chorobe can, deti nepoznaju sladeny can, ani sladene vody.
Deti jedia sladke, Tak Raz za cas kinder vajicko, ci upeceny kolacik doma. Sladkosti sa nekupuju.
Zato say Nas na Kila je zelenina, a ovocie. Zjeme za tyzden 5 kil jablk.
Dcerka sa nemusi prejedat, zalezi mnozstvo, zlozenie jedla, a pohyb

simsalabim
31. máj 2020

@lucia147852 moja ma 14 rokov a vahu mensiu ako tvoja... ma 41kg a meria 157cm. Cerstvo odmerana na preventivke... tvoja na fotke nevyzera, ze by vazila privela.

sono2
31. máj 2020

@lucia147852 To má fajn

fiafia
31. máj 2020

Moja ma 3,5 a 15kilo aj to už má bruško 😄 neviem si predstaviť toľko kilo. Krvný obraz je dobrý? Napr štítna žľaza.

jami33
31. máj 2020

@lelicav my sme tiež boli teraz na preventívne 3 roky má , 96 CM a 13 kg a nám na toto povedala že to je v norme podľa tabuliek takže asi len dr. Poradí

zupka33
31. máj 2020

U deti treba od malicka budovat spravne stravovacie navyky. Na niektore veci maju vplyv aj geny, ale toto si myslim, ze bude skor o strave. Na pitie len vodu je najlepsie podla mna. Akoze kazde dieta sladke podla mna spozna, ale zalezi na nas aky vztah mu k tomu vytvorime. Mali by sme ho viest k tomu, ze to nie je pre telo prospesne a myslim, ze tym padom to nejako ani vyhladavat nebude ani do buducna.

acrobaleno
31. máj 2020

To je “genetika”. Uz vidim tu normalnu stravu🙄 Ano, tvoje dieta je silnejsie.

hettinka
31. máj 2020

@simkam2912 môj syn bol a je vždy vyšší s ťažší, ako pisu tabuľky. Hlavne, že je zdravý a striedajú sa baculatejsie a štíhlejšie obdobia. Veľa športuje.
S lekárkou som konzultovala v rámci poradne, ale nikdy to nebolo potrebné riešiť. Muž má skoro 2 metre, syn je po ňom.

hettinka
31. máj 2020

@jami33 môj mal 13 kg v roku.
Teraz má 13 rokov, 70 kíl a skoro 180cm, noha 47.
Veci už dávno kupujem na pánskom oddelení.

6mia6
31. máj 2020

@ave17 mame problém hlavne s riflami. Kupujem v h&m slim majú tam tu gumu na reguláciu, tak pritiahnem keď treba. Tričká sú ok, akékoľvek. Tepláky ma tiež h&m ešte po staršom tak na ihrisko mu to stačí aj keď sú širšie. A keď kupujem nové tak hľadám užší strih.

oliali
31. máj 2020

@simkam2912 hmmm, moj 6 rocny vazi 22 a 3rocny necelych 15... zalezi od pomeru vysky a vahy ale podla mna je to dost... ja by som si skusima zapisovat co dieta zje pocas dna, poctivo vsetko a podla toho sa da vidiet ci papa privela pripadne racionalne 🙂

elumina
31. máj 2020

@simkam2912 podľa mňa má veľa. Mam skoro 7 ročnú a váži 26 kg. Od bábätká pije len čistú vodu. Pečivo vôbec, veľa zeleniny. Namiesto sladkosti ovocie. Bola určená od malička a aj jej to zostalo. Ako vidí nás rodičov, tak sa stravuje aj ona. V prvom rade musíme byť my vzorom.

lenuliatko84
Odpoveď bola odstránená
stanislavicenka
31. máj 2020

@lianka123 ja s nou suhlasim. Za stravu zodpoveda rodic

jami33
31. máj 2020

@hettinka áno ja som uviedla len príklad tiež syn má pol roka a už má skoro 8 kg čiže v roku možno bude mať aj 13 🙂 a to bol menší ako dcérka keď sa narodil...preto som napísala že dr. najlepšie poradí

hettinka
31. máj 2020

@elumina no počkaj do puberty. Moje staršie dieťa nejedlo skoro nič, chudé ako prútik, doma zdravá strava, občas u babky prehrešky. A odkedy mala 12 to nebolo jedenie, ale obzerstvo. Až sme ju museli krotiť. K zdravšej strave sa vrátila až v 16-17, už si vari aj sama.
Mladší zasa, keď mu nedám sladkosť ja, kúpi si tajne v bufete a to je ešte horšie. Len nájdem papieriky v taške, po vreckách, v skrinke...

mirkava
31. máj 2020

@simkam2912 a ja by som to riesila s Dr. chcela by som vysetrenia ci je vsetko ok. Nemusi to znamenat nic, ale chcela by som mat istotu

zuzap33
31. máj 2020

@lenuliatko84 to je odpoveď hodná stupňa vašej inteligencie 😏

nini1010
31. máj 2020

Moja dcera ma 7 rokov a vazi 20 kg.Aku ma stravu?

ave17
31. máj 2020

@6mia6 ďakujem za tip🙂

lianka123
31. máj 2020

@stanislavicenka mam 2 deti. Jedno 3.5roka 17kilov, druhe 12mesacne s 15kilami. Nema to so stravou nic spolocne. 12mesacny ma za sebou spektrum vysetreni bez vysledku. Je to zdravy chlapec, manzel ma 190cm

lianka123
31. máj 2020

@zuzap33 syn sa narodil 5kilovy. Nie su obezne. Ty mas miery 90 60 90?

marion09
31. máj 2020

Asi áno kedze je to váha pre 6r deti

marion09
Autor odpoveď zmazal
egiginka
31. máj 2020

@simkam2912 ... ja by som ska naozsj k doktotovi, ci nena bejaky problem ako stitna zlaza, alebo nejakun intoleranciu; co tele nevie stravit a si uklada.... Neviem aja je vysoka, ale je to asi trochu viac. Avsak damy by si tu za urazky mohli vstupit do svedomia... Urcite ibmadzit skadkosti, pecivko, kolaciky, sladene napoje... a skor prejst na zeleninovu kuchynu bez lepku, ... maso do zeleniniu, strukoviny, ryzu.. a pohyb zaradit, prihlasit ba nejakynpohybovy kruzok a aj s tebou vo volnom casevtrisku podportovat. Pokial vysledky vyjdu, ze je zdrava a zmenis trosku nejske veci tak vyrastiebz toho.... ja mam 2 dcerky. Maju tovnaku stravu a ta stardia je pevnejsia tiez lahko pribere 24kg -6,5r.. druha dcerka ma 3,5r v kuse tlaci a je drobne tintitko 12,5 kg... ( co napriklad uz len starsia plne dojcena , akurat co len zacala prve prikrmy, tak mala v 7m cez 10 kg) drzim palce.

simkam2912
autor
1. jún 2020

@galioska muz je vysoka a jeho sestra aj otec boli vzdy takyto tlsti aj moja matka je tlsta

simkam2912
autor
1. jún 2020

@egiginka vsak to je najhorsie,ze clovek si tu pyta normalnu radu a niektore tu hned zacnu urazat,naco je potom takato stranka

simkam2912
autor
1. jún 2020

Inak starsia dcera papa rovnako a ta je uplne normalnej postavy

robin30
1. jún 2020

@simkam2912 nic si z toho nerob moja ma 22kil a 3,5roka 108cm narodila sa 54cm 4820g doktorka mi povedala,ze je to uplne v poriadku fotku malej ti poslem do ip nechcem verejne