Deti a odmietanie rúšok.
Ahojte😊mám problém s dcérkou má 1,5roka a nechce si nasadiť ruško.kedze bývame v paneláku nechcem s ňou ísť vo výťahu alebo po schodoch bez ruska.Skusali sme šatky nakrcniky dokonca kuklu..nič nechce..farebné alebo ruska s postavičkami jej obľúbencov nemajú šancu.tak ako aj básničky atď..Ruska strháva aj nám má z nich strach .skúšali sme sa s nimi hrať..nezáujem..neviete mi poradiť fintu ?vďaka 😊
Ja mám takmer 11 mesačného syna. Úžasná povaha v tom, kde ma dáš tam som, čo mi dáš, to si nechám, robte si so mnou čo chcete.. Napriek tomu si cez ústa nenechá nič. Neexistuje, aby som zakryla kočík, on potrebuje vidieť, aj keď je povaha aká je, proste je zvedavý ako každé dieťa. Hoc čo iné, len toto nie. V nedeľu sme boli chvíľku na prechádzke, dala som mu šál, ale to hrozne fúkalo a bol unavený, tak si ho nechal. Ináč neexistuje. Tak čo mám robiť? To ho akože nemôžem vôbec zobrať na prechádzky? Veď za hodinu cesty prejde okolo 1 človek. Inač nikde ani živej duše.. Ale zas my máme výhodu, že máme dvor. Len si neviem predstaviť, _e kvôli tomu nebudem môcť a ním vôbec za bránku :/
@elizabeth175421 no mne keby to vydržala do výťahu som spokojná...
@zdrexa takým deťom sa to vysvetliť nedá. Asi by som ju vzala na ruky a jednou rukou jej zakryla ústa a nos. Asi to bude krik na celý panelák, ale čo iné
U tých malých deti je to aj tak somarina ako poznam deti aj tak vonku aj ked bude mat Rusko tak si ten prst špinavý do úst strčí .a nehovorte mi ze mu dohovoríte. Ale zase úprimne veď ked s tym deckom pôjdete po trase kde nik neni tak co uz len nachytá . Treba dat len pozor na ten výťah a schody a potom uz prežijete
No môj malý takisto nechce vôbec má rok a 4 mesiace a nieje šanca skúšala som rúško tak to trhal dole aj šatku som mu skúsila dať rovnako bezvýsledne ale z nás sa smeje keď si to dáme....no ozaj tak malému človek nevysvetlí...nechodím s ním hrať sa medzi deti...odstup má byť min. meter tak ak mu nikto nebude pchať hlavu do kočiara je to ok....aj tak tie ruška sú len na to aby chorý človek niekoho nenakazil zdravému to nijak veľmi nepomôže 🤷
Moj maly tiez nehrozi ☹ a hlavne sa snazime byt doma, ale nemozem ho drzat Len medzi 4 stenami. No proste on to nedavam ☹
@ciernysokol haha vo svajciarsku nikto rusko nenosil. Ani v mhd nebolompovinne. Teraz uz v mhd je ale vonku to nosi lenmalo ludi.nemame tu diktatora z travy ako vy 🙂
Moje deti nechcu nenosia to nikde ani v obchode ani v autobuse nikde a nik nic ...
A su zdravy ako.rybky 🙂
Ja tak isto na ustavu to mam a tu som keby to bolo.daco tak sme is pod zemou :D ale je yo podvod na ludoch aby ekonomika padla any sa ockovala ockovanie a monocipmi..
Preto to ano ze korona :🤣🤣🤣🤣🤣 mne je as zle z toho :( :(
Len manipuluju s nami a tlacu nam kaleraby do hlav.
Aj jeden mi uznal co chodi natacat ze je to podvod.nic tu nieje a ked testuju tak uz tie palicky su infikovane aby vysiel vysledok zli..
🙂 aj co mam znamu doktorku tak povedala ze je to podvod ze to nieje pravda

@zdrexa moja 2 a pol rocna ho nechce ani vyskusat, neviem co s tym 😭