icon

Detský šampón/sprchový gél

11. máj 2022

Ahojte, poraďte Vašu naj značku detskej kozmetiky pre bábätko od narodenia 🙂 ďakujem

zuzana2299
11. máj 2022

Weleda a neskôr som kúpila Alverde baby krem aj šampón z dm drogerie - vydrží naozaj dlho lebo je hustý

petamich
11. máj 2022

ked by maly nemal ekzem tak do dnes okrem mydla na zadok nepouzivame nic 🤷‍♀️ cista voda takemu malemu drobcovi uplne staci, kazdopadne pouzivame LaRoche Lipikar Ekzema, kedze ma problematicku pokozku

viestta
11. máj 2022

Od narodenia nič, stačí čistá tepla voda, na pokakany zadok mydlo a tepla voda. Na akúkoľvek kozmetiku je čas aj od roka

patka06
11. máj 2022

Naj značka je čistá voda

nikpa
11. máj 2022

Kúpať v čistej vode, rovnako aj vlásky. Na pokadenu rit detské mydlo alebo syndet pretože tie fekálne baktérie+krém na zapareniny len voda nezmyje. Inak nič iné netreba, minimálne pol roka-rok.

domiklik
11. máj 2022

Ja aj muž sa vždy po sprche natierame... Mame extrémne tvrdú vodu,to sa musíš natrieť... Malemu dávam do kúpeľa oilatum a krém sebamed

riskoh
11. máj 2022

CistA voda je naj,suchu kozu sme natierali oluvovym olejom z lekarne,az okolo 7 mesiaca sme zacali poyzivat sebamed

ibas
11. máj 2022

HIPP

kikulienkadd
11. máj 2022

Ahoj,od narodenia som pri deťoch používala Biodermu, neskôr Nivea, Sebamed, Hipp, Bubchen, Babylove.