Detský šampón/sprchový gél
Ahojte, poraďte Vašu naj značku detskej kozmetiky pre bábätko od narodenia 🙂 ďakujem
ked by maly nemal ekzem tak do dnes okrem mydla na zadok nepouzivame nic 🤷♀️ cista voda takemu malemu drobcovi uplne staci, kazdopadne pouzivame LaRoche Lipikar Ekzema, kedze ma problematicku pokozku
Od narodenia nič, stačí čistá tepla voda, na pokakany zadok mydlo a tepla voda. Na akúkoľvek kozmetiku je čas aj od roka
Naj značka je čistá voda
Kúpať v čistej vode, rovnako aj vlásky. Na pokadenu rit detské mydlo alebo syndet pretože tie fekálne baktérie+krém na zapareniny len voda nezmyje. Inak nič iné netreba, minimálne pol roka-rok.
Ja aj muž sa vždy po sprche natierame... Mame extrémne tvrdú vodu,to sa musíš natrieť... Malemu dávam do kúpeľa oilatum a krém sebamed
CistA voda je naj,suchu kozu sme natierali oluvovym olejom z lekarne,az okolo 7 mesiaca sme zacali poyzivat sebamed
HIPP
Ahoj,od narodenia som pri deťoch používala Biodermu, neskôr Nivea, Sebamed, Hipp, Bubchen, Babylove.

Weleda a neskôr som kúpila Alverde baby krem aj šampón z dm drogerie - vydrží naozaj dlho lebo je hustý