Dieťa chce dudlovať na prsníku. Čo robiť, aby netieklo mliečko?
6. aug 2012
Prsník využívam aj na upokojenie malého,keď potrebuje zaspať alebo ho bolí bruško,no zvyčajne sa prepije a potom dosť grcká.Dá sa tomu nejako zabrániť?Ďakujem 😉
teoreticky by sa to dalo tak ze najprv odsajes. teda ja som mala na zaciatku taky silny prud ze nestihal krpec prehltat a jasne ze sa precpal a ani sa moc nenarobil. a potom cim dalej tym to ide tazsie kym nieco vytiahnu. inak som nechavala lezat decka na boku a trochu vzdy z nich vytieklo. ked ho boli brusko tak by som skor skusila nosit alebo dala dudel.
chytite si prsnik noznicovito,ako keby taky uchop,a spomaly sa tok mliecka,odporucam 😉

ahoj. to moze grckat aj ked sa nenapije vela, aj moj tak grcka cely den, aj dve hodky po jedle. ak si si ista, ze ho chces takto upokojit a nechces mu dat dudel, alebo ked ho maly nechce, tak ked ti zacne tiect mlieko, tak si asi na pol minuty stlac bradavku a prestane tiect. ale myslim si, ze po dakom case dudlovania sa to aj tak pusti. ja to tak robim, ked maly papa a z druheho sa mi pusti mlieko a funguje to.