Dieťa v postieľke cez deň
Máte dieta cez deň keď nespí v postieľke ? Nemyslím úplne malé babatka ktoré sa nevedia hýbať ale skôr take čo už 4nozkuju a stavaju na nohy, od tých 9 mesiacov.. dávate takéto deti do postieľky cez deň (nevravím že cely deň, pozor) alebo ich máte stále voľne pustené v priestore ?
ja som dceru nikdy nikam nedavala. ani postielka, ani ohradka. varila som bud s nou pod nohami, alebo v nosici.
Moje dieťa začalo spať v postieľke nedávno, má dva roky ... Vždy som mala obe deti "na voľno" po byte v miestnosti, v ktorej som sa zdržiavala ...
“Na volno” dieťa bolo pri mne. Ak som ho odložila do postieľky nasledoval rev a neurobila som vôbec nič
Ja nie v postieľke, ale v drevenej ohradke. Strávila tam kopu času a dokonca to tam mala rada. Hračky s nou, keď chcela, posúval sa s ohradkou kam potrebovala /nemala dno/. Joooj, krásne časy 🙂
@larazivago no a rozmer ohrádky bol cca aký ? Ja som totiž našla ohrádky s rovnakym alebo menším rozmerom ako je klasická postielka 120x60 a to mi teda pripadá zbytočne, to už môže byt aj v tej postieľke kým niečo potrebujem urobiť... inak mi všade všetko otvára a nemôžem sa sústrediť bojím sa že spadne ublíži si
Moji boli tiez volne v priestore, ale vsetko co som mala v policiach kde dociahli slo prec...boli tam ich hracky. Inak mne by nepomohlo dat ich do postielky... nemali sme jednu bocnicu a postielka bola prirazena uplne k mojej strane postele.
Do postieľky nehrozilo, tam nespal ani v noci, do ohrádky taktiež, keď som ho tam dala, tak sa zdalo ze dušu vypluje, čo tak reval! Bud v nosiči alebo sa mi sulal pomedzi nohy! Keď sa už staval o nábytok, tak všetko nebezpečné šlo preč, dvere do izieb boli zatvorené, hrával sa len v obyvke, na chodbe alebo bol pri mne v kuchyni
Mala som ju v cestovnej postieľke, lebo fakt by som ani 💩 neurobila. 120x60, bravali sme ju k babkam na spanie a doma bola na hranie keď trebalo ohradu 😂
a ta postielka bude kde? s tebou v kuchyni alebo v izbe? ak sama v izbe, nebude ti plakat? alebo neprelezie vrchom a nevypadne odtial?
Davala som ho na chvilu, ked som isla na zachod. Velmi som nechcela, aby chodil za mnou este aj tam. Inac bol volme pusteny cely cas.
mala som v obyvacke cestovnu postielku velku a v spalni klasicku, byvala tam hocikedy ked spala, vacisnou ked nespala boli sme von :D ale ano aj ked som potrebovala nieco urobit, tak som ju tam v klude dala.
Ohrádka 2x1 m v kuchýni.inak by som nič neurobila.je to bezpečnejšie ako dieťa pod nohami.a časom tam boli obe deti .videli má.nik nereval.
nie, u nas razime teoriu, ze postel je iba na spanie, nie na hranie, takze nie 🙂 co som potrebovala som riesila, ked spal alebo to pockalo (okrem kakania samozrejme)
Ja davam doteraz-ked idem na wecko, ku kurierovi, zvierata krmit a sme sami doma, nechcem aby sa niekde prizabil😀
Starsiu som zatvarala v ohradke 100×100 vo veku 7-11 mesiacov... kupila som na bazari zn. Geuther... mladsiu uz nie, lebo ked videla, ze starsia 2.5rocna navolno beha, nechcela tam byt. Postielka 120×60 zacala byt od tych 7 mes. tym padom len na spanie a v 1.5-2 rokoch isli do manzelskej postele medzi nas s muzom, potom od 2.5 roka do velkej klasickej postele 180x90

Ano davam. Mam aj taku prenosnu. Ako inak by som sa 💩🙈. Aj ked potrebujem nieco dovarit- je to bezpecnejsie- inak mi otvara vsetky skrinky a vsetko vyhadzuje- ochutnava. Alebo stoji pri mne a taha ma za gate. Takze to riesim takto.