Do akého veku ste museli deti posielať cikať?
Zúfalá som už. Dcérka má 3 roky a 7 mesiacov. Bez plienky chodí 9 mesiacov. Veľká potreba v pohode, načas. Ale stále ju musím posielať cikať, sama neide. Občas sa spamätá a ide, ale až keď má mokré legíny. Nepociká sa celá, ale má mokro. V škôlke sa jej to občas tiež stane, ale väčšinou jej stačí také to spoločné cikanie.
Vyskúšali sme už všetko. Chodila aj doma holá, prvé dva dni išla načas, sama. Potom opäť až keď si všimla, že dakde jej ,, ušlo". Neviem čo robiť. Dokedy je OK čakať? Ani neviem čo by sme preto ešte mohli urobiť.
Je tu niekto kto musel posielať deti dlho?
Ešte dodám, že na nočný spánok nosí ešte plienku (suchú ju nemá nikdy). Na denný spánok je bez plienky a nikdy jej neušlo počas denného spánku.
S pediatrickou si dá rozprávala? Možno ani necíti až keď má mokro
Mam syna ale nikdy som ho neposielala odkedy nema plienku chodi sam, ziadne posielanie
@anonym_autor nikdy som neposielala ani sa ma nepytala. Ako 2 rocna dostala nocnik mala ho ma ociach a chodila sama
@anonym_autor moja sibnuta posiela cikat ak 13 rocneho :D ked idu z domu

tak ja nikdy. Vždy sa pýtala. Ak jej bolo treba cikať, povedala, že ccc, ak sme boli niekde preč. Ak sme boli doma, rovno sama išla do záchodu, zobrala si nočník a sadla si. Aj kakanie to isté.