Do akého veku ste umývali dcéram vlasy?
Do akeho veku ste umyvali dceram vlasy prosim vas? Hlavne, ak su to vlasy dlhe a aj dost huste, co moze byt obtiaznejsie umyt ako kratsie vlasky. Chcem sa tak nejak uistit, ci som len ja sisi, ze to stale robim, alebo nie 😅 Diky
Dcera ma 12 rokov, vlasy ma dlhe huste po pas. Je samostatna , ale vlasy jej pomaham umyvat aj fenovat.
To nie je o veku ale schopnosti dieťaťa si tie vlasy dobre umyť.
@januska12323 zase raz odpoved na otazku, vsak? 🙈
Dcera ma 12 rokov, vlasy ma dlhe huste po pas. Je samostatna , ale vlasy jej pomaham umyvat aj fenovat.
@anna777115 prave, sme na tom podobne, dakujem za odpoved k veci a na otazku 😉
do 7 rokov som pomáhala, potom si už umývala sama.
Ak bolo treba fénovať, bežne to nerobí, do cca 10 r, som fénovala ja
Dcéra takmer 13 , si umýva sama ale občas musí ešte raz lebo keď sa ponahla si neoplachne poriadne, odflakne to ...ale keď chce tak vie...vlasy si nefenuje... Občas keď chce ozehlit jej ozehlim
@anonym_autor dcére som umývala vlasy dlho, možno aj do 13r, ale tak, že bola v predklone nad vaňou.
@januska12323 zase raz odpoved na otazku, vsak? 🙈
@anonym_autor ako ti pomôže, že niekto umýval do 8, iný do 12? Mne osobne mama umývala hádam do 13.
Moja ma 9 a uz asi rok si umyva vlasy sama
Moja ma 10 umyva si sama ale vzdy jej ich na zaver oplachnem pretoze to nerobi uplne dobre a ostavaju zvysky kondicioneru. Nemam s tym problem. A kludne este par rokov to robit budem.
Do 8 mich rokov
Dakujem dievcata, takze je to este v pohode ako citam, lebo ako presne, aby to mala oplachnute dobre, aby sa jej zo zvyskov nevysusovala pokozka atd, ona ma huste vlasy, dlhe po pas, ja tomu hovorim, ze ich perieme 😀 Vsetko ostatne robi uz roky sama, ale vlasy jej umyvam zatial ja a teda upokojili ste ma, dakujem 🙂
9, vlasy po pas a umyvame ešte spoločne.
Dakujem dievcata, takze je to este v pohode ako citam, lebo ako presne, aby to mala oplachnute dobre, aby sa jej zo zvyskov nevysusovala pokozka atd, ona ma huste vlasy, dlhe po pas, ja tomu hovorim, ze ich perieme 😀 Vsetko ostatne robi uz roky sama, ale vlasy jej umyvam zatial ja a teda upokojili ste ma, dakujem 🙂
@anonym_autor určite je to v pohode mne mama hádam ešte aj v 15 rozcesavala večer hlavne po umytí moju hrivu, aby to bolo poriadne ..a moja keby si nechala umyť tiež jej umývam alebo aspoň opláchnem, tak je dohoda buď poriadne raz alebo bude musieť aj druhý ak to odflakne....to je jednoducho údel dlhých hustých vlasov,..čo by som dala ja za to keby mi niekto umýva pravidelne aj v mojom veku 😂😊🙈 a vôbec by som sa za to nehanbila
@anonym_autor umývam, fenujem, žehlim dlhé po pás. Má 13 🙂
@anonym_autor Moja ma 13.. a umyvam opat ja.. dostala ale dalsie skolenie, ako si ma umyvat vlasy..
8 rocnej umyvam a este dlho budem. Ma huste, kucerave, extra kudliace vlasy. Po mne. Aj mne mama umyvala dlho. A kolkokrat som ju aj ako 17,20 rocna poprosila, nech mi umyje a hlavne rozcese.
@anonym_autor bude mat 9 rokov
Alasy do pol zadku umyvam ja aj ju cesem fenujem
Nemam dceru, ale ako dieta som mala dlhe huste vlasy. Viem, ze ako 9 rocna som si vlasy komplet umyvala, susila a rozcesavala sama.
Moja má 11 a pol a už cca rok si umýva vlasy sama, posledné dva mesiace aj fénuje. Na vlasy má aj prípravky, ktoré si sama postupne vybrala a baví ju sa o vlasy starať.
@anonym_autor ja mam chlapcov a sami tak od 11-12r. 😁😁😁
No moja sama snáď od 8 rokov. Jedine, keď mala problém - zlomenú ruku, tak som jej umývala oblečenej v predklone… akoze ona by si do kúpeľne na 12 nepustila nikoho… ake ceremónie robí len keď sa ma večer prezliecť do pyžama… Ma dlhé vlasy po pas a husté…
Ma 7, snazi sa sama, ale ja jej to este raz napenim a hlavne poriadne oplachnem. Vlasy ma velmi huste a dlhe po pas.
Moja 5 ročná si vie umyť sama vlasy. Ale trénuje to uz dost dlho. Čiže jej to ide parádne. Tiež ma vlásky po pas.

To nie je o veku ale schopnosti dieťaťa si tie vlasy dobre umyť.