icon

Dokedy ste prali oblečenie bábätka extra?

katkanova
19. dec 2011

uz ma pol roka tak sa mi zda celkom nacase zacat jeho vecicky prat s nasimi aby som si usetrila pracu a vodu - co vy na to ? 🙂

Strana
z2
irsina83
21. dec 2011

asi od 8-9 mesiacov... a nedelim vobec nic...vsak nase mamy ako prali??? neexistovalo, ze prat detske veciciky zvlast a fajnovit sa 😉 dieta sa musi naucit... a periem v klasickom prasku aj s avivazou....samozrejme do tych 8-9 mesiacov som prala v baby prasku aj avivazi 😉

skolara
22. dec 2011

No ja periem od narodenia spolu s nasimi. Ved nie som toxicka a ani manzel 😀 😀 😀 Ale ja pouzivam Sonett (eko prasok vzdy) v chemii by som neprala ani sebe

lujza123
22. dec 2011

skus oprat a uvidis ako zareaguje ...niektorym detom nevadi normalny prasok a avivaz inym ano..moja dcera mala asi do roka a pol cervene lica ked som jej dala nieco oprane v normalnej avivazi potom to uz bolo v pohode..treba len skusat...prat detske veci oddelene s nejakeho hygienickeho hladiska ma nikdy nenapadlo..jasne ze zablatene gate po turistike neperiem spolu zo spodnym pradlom ale to je asi tak vsetko

sirinka
22. dec 2011

pri prvej dcerke do pol roka a odvtedy uz nikdy...tie extra detske prasky nevyperu vonkoncom nic, vsetky skvrny predpieram zlcovym mydlom a periem nam vsetko krasne spolu...ved aj tak sa potom tie mimina otieraju o nase oblecenie, kedze ich neustale nosime na rukach, spia v nasich posteliach atd...

Strana
z2