Dokedy ste prali oblečenie bábätka extra?
uz ma pol roka tak sa mi zda celkom nacase zacat jeho vecicky prat s nasimi aby som si usetrila pracu a vodu - co vy na to ? 🙂
No ja periem od narodenia spolu s nasimi. Ved nie som toxicka a ani manzel 😀 😀 😀 Ale ja pouzivam Sonett (eko prasok vzdy) v chemii by som neprala ani sebe
skus oprat a uvidis ako zareaguje ...niektorym detom nevadi normalny prasok a avivaz inym ano..moja dcera mala asi do roka a pol cervene lica ked som jej dala nieco oprane v normalnej avivazi potom to uz bolo v pohode..treba len skusat...prat detske veci oddelene s nejakeho hygienickeho hladiska ma nikdy nenapadlo..jasne ze zablatene gate po turistike neperiem spolu zo spodnym pradlom ale to je asi tak vsetko
pri prvej dcerke do pol roka a odvtedy uz nikdy...tie extra detske prasky nevyperu vonkoncom nic, vsetky skvrny predpieram zlcovym mydlom a periem nam vsetko krasne spolu...ved aj tak sa potom tie mimina otieraju o nase oblecenie, kedze ich neustale nosime na rukach, spia v nasich posteliach atd...

asi od 8-9 mesiacov... a nedelim vobec nic...vsak nase mamy ako prali??? neexistovalo, ze prat detske veciciky zvlast a fajnovit sa 😉 dieta sa musi naucit... a periem v klasickom prasku aj s avivazou....samozrejme do tych 8-9 mesiacov som prala v baby prasku aj avivazi 😉