Dostalo už vaše dieťa facku od iného dieťaťa?
Dobry den, viem, že su rozne deti- spolocenske ale aj tie co nechcu spolocnost inych deti...ja len sa chcem opytat, že ake su reakcie "nespolocenskych" deti. dnes sa nam stala taka vec, že dcera 2,5rocna dostala silnu facku od chlapca cca tiež 2 roky....este sa nam to nestalo ostali sme obe v soku, ona plakala a ja žasla...su to normalne reakcie? ja som cakala, že u deti je to sotenie, utek, plac...vtedy jasne pochopime, že nie ale rovno facka....
Aj mne sa podobne stalo, malá cca 2r so mnou vybavovala nieco, dobehol maly chlapec k nej a oboma rukami jej tvár poškrabal, do krvi, ako nechápala som. Matka strasne sa zabávala, ked isiel druhykrat som ho okrikla, co ona sa len usmievala ako tela "ved on nic", nakoniec som veci nechala tak a isla s nou prec s tym, ze niektoré rodiny su šibnute 🤦🏻♀️
Potim boli situacie v jasliach a škôlke ale to som ju uz poucila, aku kúpiš taku vráť 😂 prekvapivo na malych teroristov to pomaha najviac.
Zial moj bol ten ktory to robil, v zivote to doma nevidel ani nedostak, nechapali sme absolutne preco to robil, boli sme asi viac v soku ako ten rodic ktoreho dieta to dostalo. Samozrejme som sa ospravedlnila a moje dieta riesila. A preto viem z vlastnej skusenosti ze to nemusi byt ani vychovou ani nicim zapricine danym rodicom.
Moc to riesis. 2 rocne dieta si neuvedomuje nasledky svojich cinov a nevie sa ovladat.
A ak som dobre pochopila, dcerka na neho tiez vyvijala natlak a nemuselo sa citit prijemne.
Zobrala by som dcerku nabok, pofukala a isli by sme sa hrat inam.

A ostatné ženy, neberte MK až tak vážne a ak by som také niečo myslela naozaj, určite za tým textom nedám 3 rehotajucich sa smajlíkov. Omg.
Po ničom inom netúžim, len mlátiť iné ženy 🤣🤣🤣