icon

Dvojmesačné bábätko a návštevy

30. aug 2023

Chodievate? Ako často? Ak nie, dokedy sa ešte chystáte byt s bábätkom výlučne doma? Ďakujem

vikusjk
•
30. aug 2023

Dvojmesacnu sme krstili, dovtedy boli u nas doma nasi aj svokrovci, potom sme s nou presli cele SK na krstiny a tam uz bola s celou rodinou. Preco by sme s nou mali byt len doma? Ved aj tak chodis na prechadzky atd, nie? Samozrejme na co sme si davali pozor, aby pri nej nebol nikto chory, t.j .s nadchou a podobne, ale to je normalne.

patka06
•
30. aug 2023

Od narodenia sme neboli výlučne doma. Normálne sme fungovali, nie sme návštevové typy, ale neodmietali sme ich ani u nás, ani že by sme my k niekomu nešli.
Na návšteve sme boli 1.x keď mala dcéra týždeň u starých rodičov

nikpa
•
30. aug 2023

Výlučne doma sme neboli ani s jedným. Von sme na prechádzky chodili takmer hneď z pôrodnice ale to znamená, že naozaj von, nie obchody ani nákupné centrá. Vyslovene niekomu do bytu sme išli až cca po pol roku, nakoľko predtým bolo akurát vždy obdobie chripok a vírusov. Domov prišli pozrieť len rodičia a svokrovci, nikto viac.

jesenzima
•
30. aug 2023

Prečo chces byť výlučne doma? My sme už den po príchode z pôrodnice boli vonku, a to bol december a január . Detičky sme zababušili a tak sa im dobre spalo 🙂
A sa týka návštev, a cestovania, tiež sme to nejako neodkladali..

abbey1
•
30. aug 2023

Od narodenia deti sme vždy fungovali úplne normálne. Čiže aj nákupy, výlety, návštevy.

autor
•
30. aug 2023

Práveže vôbec nie sme len doma. Vonku sme takmer každý deň, chodievame pravidelne aj k starým rodičom, jedni bývajú dokonca hodinu od nás. A tiež ďalšie návštevy... Len som chcela vedieť, či aj iní to majú podobne alebo v takom veku ste skôr doma.. 😊

mima1608
•
30. aug 2023

Nikdy sme neboli výlučne samé. Po pôrode sme boli 2 týždne len doma, ale to preto lebo som sa cítila hrozne a nevedela som prejsť viac ako pár metrov. Ale chodili k nám aj moji rodičia, aj mužova mama a súrodenci. Od toho druhého týždňa sme začali na prechádzky chodiť, do obchodov, a aj na návštevy ☺️

petamich
•
30. aug 2023

maly mal necele dva mesiace, ked sme sli na oslavu 70 tky najskor do restauracie a potom k oslavenkyni domov, to je taka prva vacsia vec, ktoru si pamatam, dovtedy skor vonku alebo navstevy rozumej nasi, svokrovci, svagor prisli ku nam, na prechadzky von sme chodili od prepustenia z porodnice a aj na kavu, zmrzlinu na terasu a pod., asi tych 6 tyzdnov sme boli skor outdoor, vynimka tie babky a potom uz v pohode