icon

Dvojmesačné bábätko ťažko zaspáva

ninka1609
2. nov 2016

Ahojte..mam taky problem ze moja dcerka vzdy ked chce zaspinkat tak kope nozickami hadze rucickami a puci sa ako keby ju bolelo brusko.....sucha si ocka a je akoby nervozna....potom sa jej snazim pomoct a ked zaspi tak o pat minut je znova hore a vsetko sa opakuje dookola ...niekedy to trva hodiny....ak mi viete poradit tak som vdacna za kazdu radu dakujem

sibalka21
•
2. nov 2016

Bohuzial je to normalne a treba len vydrzat... Skus ju zavinut do plienky, nech je taka znehybnena... Alebo do zavinovacky, ale nam sa viac osvedcila plienka 🙂 A to vecer ti zle zaspava ci aj cez den?

katarinka2112014
•
2. nov 2016

Môže to byť bolesťou bruška skús ColiPrev 3x3 (tri kvapky do mlieka a tri krát denne), sú síce drahé no nám veľmi pomohli. 🙂
No my máme zase taký problém kúpeme každý deň a ako ju vyberiem vonku spustí hystericky plač a keď ju priložím k prsníku, tak plače hysterický aj pri ňom. Neviem čo a mám robiť jej mi jej veľmi ľúto a musím s ňou natriasať, aby sa ukľudnila a tak. Skúšali sme kúpať aj každých druhý deň, no v noci nespala mi dobre. Inak stále spinká celú noc a iba tri až štyri krát sa zobudí. Má ešte len mesiac a pätnásť dní, no od narodenia sme najprv kúpali každý druhý deň a bola taká všelijaká a potom sme začali každý deň, no začala s takým plačom a sme znova skúsili každý druhý deň no prestala v noci pekne spinkať bola hore, každú hodinu. Poradte mi čo mám robiť.

mily7
•
2. nov 2016

@katarinka2112014 kúpať skôr.vrieskat môže preto že už je príliš unavená.a aj ten kúpeľ unavuje. Skúste posunúť kúpanie o pol hod skôr napr.

mily7
•
2. nov 2016

@ninka1609 harvey karp a jeho odporúčania.pozri net. Zavinut ,nechať bábo niečo cmúľať,hojdat ,pustiť sum a ešte jedna vec áno poloha na bok.

jankazsa
•
2. nov 2016

@ninka1609 skus bud ten coliprev alebo espumisan,vyzera to podla popisu na koliku. Ked malo moje babo tvrde brusko a nevedelo si ulavit , espumisan dost pomohol.

katarinka2112014
•
2. nov 2016

@mily7 Aha no môžeme to vyskúšať a uvidim čo bude robiť

zuska2001
•
2. nov 2016

je to uplne normálne, treba vydržať,...... ja by som vobec neriešila bolenie bruška.... mám pocit, že na koliku sa zhadzue všetko. ale bábo sa jednoducho potrebuje adaptovať a to trvá tak 3 mesiace.... hojdať, mojkať, nosiť a vydržať...... bude to lepšie. nepchaj do nej zbytočne kvapky a lieky.... zvládnete to...neboj