Dvojročné dieťa stáva na parapete
dá ho tam jeho otec, o pol osmej ráno dokonca holého do pol pása od dola. Ja som išla preč, tak sa pozerali. Dieťa vie, že sa to nesmie, že mama to zakazuje a nemá sa to, už som robila za to veľký krik, ze ho nemajú dávať na parapetu, keď bol menší. Ale dedko s jeho otcom su lenivé osoby a tak to robili keď bol menší, lebo im bolo zaťažko ho držať na rukách. Som totálne nahnevaná. Čo si o tom myslíte? Davat dieta stat na parapetu na tretom poschodí? Lebo ja si myslim, ze to len nenormalny clovek spraví.
@fleur1111 tak môj otec to má ako oddychovku, lebo nevladze držať jej tempo. Preto jej zapne na mobile videa, alebo takéto blbosti. Pritom mi sám posiela linky, keď sa nejakému dietatu niečo stane, že mame dávať pozor🙈 majú aj bazen, tisíckrát im poviem, že musí byt zamknutý a vzdy keď prídeme, tak je odomknuty, niekedy aj otvoreny.
Otec neplatí výživné a takto sa správa ku svojmu synovi a matke svojho dieťaťa. Prečo teda dovolíš, aby sa stretával so synom? Tá zažitá predstava, že dieťa potrebuje otca, je blud. Dieťa nepotrebuje v zásade matku ani otca, ale normálneho dospelého, rozumej človeka, o ktorom vie, že ho bezpodmienečne ľúbi a chráni. Biologický otec mu je nanič, ak sa takto správa, a už vonkoncom nepotrebuje vidieť ako jeho mama vrieska na otca.
Ahoj,včera som zachytila tvoju tému, určite by som nedovolila,aby niekto nechal moje dieťa samé na parapete. Dnes som si prečítala tento článok:
https://www.tvnoviny.sk/zahranicne/2035154_bato...
Vždy je totiž šanca,že niekto urobí chybu a nechá otvorené okno. To už je len pár sekúnd od tragédie.
Musíš rázne trvať na svojich pravidlách, keď ostatným chýba rozum. Držím ti palce 🙏

Bude lepšie nech ani nechodí, keď je idiot.Preco ho neudáš za výživné?na oknách treba mať poistky a už vôbec nie dávať dieťa ak, keď ho drží na parapet.Neznasala som to strašne veľa nešťastí sa stalo kvôli tomu.a hlavne v lete, keď deti to chcú samé a vytlačia sieťku.mam z toho strašný strach.a robia to hlavne babky dedkovia veď som pri ňom nič sa nemôže stat