icon

Dvojročný syn sa v noci budí s plačom. Čo mám robiť?

2231987
13. feb 2016

Mam pomali 2roc. synceka kazdu nocsa mi budi s velkym placom ukludni sa mi len vtedy ked si ho vezmem do narucia. Ked zaspinka tak ho opat polozim pomali do postielky tam spinka niekedy hodinku a opat plac tak znova na ruky ho uspinkat ale uz do postielky ho davat nemozem lebo sa preberie musim si ho dat k sebe a pri mne pekne spinka. Moze ten plac byt aj stym ze muz a svokrovci su hlucnejsi? Alebo ze mame v izbe skrinu so zrkadlom?

kaktusik
•
13. feb 2016

To iste sme mali aj my s dcerou, je to len obdobie a treba vydrzat. Ak pri tebe spinka pekne, tak riesenie je jednoduche - nechaj syna vo vasej posteli. Vyspite sa tak vsetci.

tajka1986
•
14. feb 2016

Skrina zo zrkadlom? Tak to asi nie. Moja dcera sice kojena nebola ale od 4.mes. spavala ako dudok 12h a to sme mali zrkadlo na celu vstavanu skrinu,takze toto asi nebude dovod placu 😀 Nemoze ho nieco boliet? Dvojrocny uz vie ukazat a mozno aj nieco povedat...

pillipilli
•
14. feb 2016

Ahoj moj syn od narodenia spi u nas v posteli , ale mal obdobie kedy tvrdo spal a zrazu zacal doslova az kvylit , ale tak ze vzdy som nevedela cija som ani kde sa nachadzam, srdce mi bilo niekde v mozgu. Ako poviem vam to boly soky. Ale casom to preslo.
Neviem co myslis ze su hlucnejsi. Dieta velmi vnima situaciu v rodine. Mozno ak hlasnejsie rozpravaju ono to nechape a mysli si ze sa hadaju.
Ja by som ho nechala spat s vami kym by ho to nepreslo, neviem sice aky mas k tomu postoj lebo vacsina mamiciek dieta v manzelskej posteli odmieta,.
Neviem ja s mojim starym sme nazoru ze do urciteho veku by malo byt dieta u rodicov , predsa sa tam citi najbezpecnejsie. Ale to je moj nazor.

sense
•
14. feb 2016

Mavali sme take nociba sem tam sa este taka pritrafi....a to nemsme g detskej zrkadlo....vtedy sme ju vzdy bravali ku nam do postele a bolo to lepsie. Na spanie v nasej postelinsi nezvyklanak by mal niektonz clenov rodiny namietka...spava vo svojej a aj v takychto nociach sla spat vecer bez problemov do svojej len ked sa uz druhy tretikrat zobudila tak sme ju vzali ku nam...casom to prejde...

seahorse27
•
14. feb 2016

Ak pri tebe spi kludne, tak si ho zober k sebe a problem vyrieseny. Takto budete nevyspati obidvaja. Deti maju radi blizkost a ludske teplo, ked spia - citia sa bezpecne.

jul11
•
14. feb 2016

Existuje tzv nocne mory a aj nocny des.zadaj si do googlu alebo aj tu na mk su k tomu temy

lusyke
•
14. feb 2016

Uz sa tu tieto veci riesli vo viacerych temach. Je to dost bezne a casom to prejde. Aj nasej sa to stavalo a niekedy sa to stane aj teraz. Stavalo sa to vtedy ked nieco chcela a nevedela este povedat co, niekedy hladala nejaku hracku a niekedy sa jej proste sniva nieco skarede a nevie rozlisit co je realita. Netrap sa tym..dolezite je ze sa ukludni ked ho vezmes do narucia..casom sa to zlepsi.