icon

Dýchanie s "krochkaním" u 6 týždňovej

deniska2222
13. jan 2019

Ahojte mám 6 týždňovú dcérku a stále mi príde ako keby krochkala alebo čo take cudne zvuky vydáva aj keď spi ako keby chrapala je to normálne alebo mám s tým zájsť k lekárovi

malinajahoda
•
13. jan 2019

@deniska2222 moja dcérka, keď mala zhruba mesiac, bola akoby zachripnuta, zistili jej reflux. Všetko mala zapálené, aj pažerák, aj hlasivky.

deniska2222
autor
•
13. jan 2019

@malinajahoda a papala normálne či nemohla polikat

malinajahoda
•
13. jan 2019

@deniska2222 normálne pila mlieko a sem tam vygrcla trosku mlieka.

deniska2222
autor
•
14. jan 2019

Moja papa tiež pekne stále je hladná nezvracka ani

malinajahoda
•
14. jan 2019

@deniska2222 ani naša moc negrckala. Len sem tam za lyžičku. Ak pôjdete do poradne, povedz to lekárke, že sa ti nezdá to dýchanie.

deniska2222
autor
•
14. jan 2019

Ja som v gb bola som u lekára má vysmial že nič jej nie je pokial papa ale tá čo ja viem

nerya
•
14. jan 2019

@deniska2222 pridala som sa k tejto téme, nás dvojtýždňový tiež nejako chrochce a neviem čo s tým, keďže sa obávam rovnakej reakcie u lekára... Aj priateľ len pokrútil hlavou, že čo čakám kým nemá teplotu... Ale aspoň poppcuvat dýchanie by mohli či nie je zahlieneny alebo tak...vás aspoň vyšetrili?

deniska2222
autor
•
14. jan 2019

@nerya nie len jej pozrel do úst či ju neboli hrdlo a sa smial že nič jej nie je tiež ju ani nepopocuval uvidíme čo dalej

syberia
•
14. jan 2019

Ahojte dievčatá...moja dcerka vydavala podobne zvuky....take krochkacie alebo ako keby mala hlieny v nose a to jej tam bublalo...doktorka mi povedala ze su to nedovyvinute chrupavky a tie ked dycha tak rezonuju...vraj je to bezne..vola sa to tusim stridor novorodencov a ze to samo vymizne asi do pol roka...tak aj bolo...aj ked niekedy to ,,krochanie" bolo fakt hrozne...

andrejka1974
•
14. jan 2019

Moja dcérka mala toto bolo to dosť intenzívne nedalo sa pri nej spávať vola sa to stridor otvorený hrtan boli sme s tím na orl kde nám odporučili zvýšenú polohu pri spánku v roku sa to spravilo samé len horšie bolo to ze keď ochorela tak jej choroba prechádzala nižšie takže mávala zápaly priedusiek

romiada
•
14. jan 2019

@deniska2222 náš syn vydaval zvuky jak jeleň v ruji. Tiež nam lekarka povedala že kym pekne spinka, papa, prospieva , tak nemusime riešiť. Maly sem tam grcol mlieko ked som ho mala cez plece prehodeneho na odgrgnutie. Reflux sme nezistovali. Teraz je z neho vesele 2 r.tornado 😉

evkamotka
•
15. jan 2019

Novorodenci este nemaju dovyvijanu dych sustavu. Aj nas chrochkal, casom sa to upravilo.